• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.700

Zanlı Haberleri

zanlı haberleri ve güncel zanlı gelişmeleri, zanlı ile ilgili tüm video, zanlı fotoğrafları ve zanlı haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Güncel

Sarıyer'de, taksi şoförünü öldürüp aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu zanlı, "canavarca hisle adam öldürme" ve "yağma" suçlarından tutuklanarak...

Güncel

Ankara'da çok sayıda suçtan hakkında 100 yılın üzerinde hapis cezası bulunan cezaevi firarisi zanlı, saklandığı evin yatak odasındaki dolapta yakalandı.

Genel

Edirne'de Yunanistan'a kaçarken yakalanan 11 ayrı suçtan aranan zanlı ile 2 insan kaçakçısı tutuklandı.

Güncel

Sakarya'nın Geyve ilçesinde eğlence mekanından aracıyla ayrılan kişinin yol kenarında bıçakla öldürülmüş bulunmasına ilişkin 2 şüpheli daha tutuklandı.

Güncel

Ankara'nın Altındağ ilçesinde tartıştığı eşi ve oğlunu tabancayla vurarak öldüren, ardından kaçan zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Güncel

Samsun Ayvacık'ta "kasten adam öldürme" suçundan hakkında 25 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.

Asayiş

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 7 aylık hamile anne ve 2 çocuğunu acımasızca katleden zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genel
Güncel

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğunu bıçaklayarak öldürüp, annesini de ağır yaralayan zanlı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Genel
Asayiş

Mersin’de kız arkadaşını canice öldüren kişi, Kahramanmaraş’ta aracının içerisinde jandarma ekiplerine yakayı ele verdi.

Asayiş

Yalova'daki araç kiralama şirketinden 3 milyon liralık lüks otomobil çalan zanlı kayıplara karıştı. Hırsızın daha sonra Zonguldak’a kaçtığı öğrenildi. Lüks...