Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Veya Kayıt Ol
Kayıt Ol

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 25 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? Koronavirüs salgınına ilişkin haberler piyasalardaki risk algısını gitgide artırırken en önemli sorulardan biri, altın fiyatlarının nasıl bir seyir izleyeceği. Son dönemde büyük düşüş sergileyen altın son iki günde bir nebze de olsa yükseliş gösterdi. Dün altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 3,96 artışla 330 bin 80 liraya yükseldi. Peki altın fiyatları düşer mi yükelir mi? 25 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 25 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 25 Mart 2020 günü, yatırımcılar ve iktisatçılar bu soruya yanıt aramaya devam ediyor. Koronavirüs salgını dünya ölçeğinde toplumları panik yaşatmaya devam ederken piyasalardaki risk algısının her geçen gün daha da artması altın fiyatlarını da doğrudan etkiliyor.

Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gram fiyatı, geçen hafta yüzde 1,72’lik azalışla 314,70 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 1,74’lük düşüşle 2 bin 94 liraya gerilemişti.

Peki yeni 25 Mart 2020 Çarşamba günü piyasalarda durum ne? Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 25 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları:

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış: 330,24 lira
Satış: 330,42 lira

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Alış: 509,57 lira
Satış: 521,42 lira

YARIM ALTIN NE KADAR?

Alış: 1014,59
Satış: 1.041,44

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Alış: 2.110,00
Satış: 2.142,00

ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ YÜKSELİR Mİ? UZMAN YORUMLARI

Altında tepki alımları hız kazanmaya deam ediyor. İlk destek noktası olan 1.602 seviyesinin üstünde tepki hareketi gücünü muhafaza edebilir. Sonraki destekler ise 1.580 – 1.560 seviyelerinde. İlk dirençler ise 1.620-.1.640 seviyeleri olarak tahmin ediliyor. Çıkışın devamı için 1.640 seviyesinin geçilmesi şart. Bu durumda sonraki dirençler 1.700-1.715 seviyeleri.

25 MART 2020 ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 25 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları