Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Giriş Yap
Veya Kayıt Ol
Kayıt Ol

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 26 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? Koronavirüse bağlı piyasalardaki risk algısı sürerken en önemli sorulardan biri, altın fiyatlarının ne olacağı. Son dönemde büyük düşüş sergileyen altın son günlerde tepki alımlarıyla yükselişe geçti. Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,88 artışla 333 bin liraya yükseldi. Peki altın fiyatları düşer mi yükelir mi? 26 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları:

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 26 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 26 Mart 2020 günü, yatırımcılar ve iktisatçılar bu soruya yanıt aramaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle küresel panik sürerken piyasalardaki risk algısının her geçen gün daha da artması altın piyasalarını da dalgalandırıyor.

ALTIN DÜN NE KADARDI?

Kapalıçarşı’da dün 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,42 artışla 334,90 liradan tamamladı. Çeyrek altın 544,00 lira, Cumhuriyet altını 2.227,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,42 yükselişle 334,90 liradan işlem gördü.

Peki yeni 26 Mart 2020 Perşembe itibariyle altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 26 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları:

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış: 335,25 lira
Satış: 336,74 lira

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Alış: 538,57 lira
Satış: 542,42 lira

YARIM ALTIN NE KADAR?

Alış: 1073,59
Satış: 1.083,44

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Alış: 2.196,00
Satış: 2.214,00

ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ YÜKSELİR Mİ? UZMAN YORUMLARI

Amerikan Merkez Bankası’nın (Fed) sınırsız miktarda Hazine bonosu ve ipoteğe bağlı menkul kıymet satın alma konusunda benzersiz QE programı ve ABD Senatosu’nun teşvik paketiyle ilgili yaptığı anlaşma yatırımcılardaki güveni yükseltti. Böylece yeniden güvenli liman varlıklarına ağırlık verilmeye başlandı.

Altındaki son veriler üzerinden bakacak olursak, teknik açıdan yukarı yönlü hareketlerde 1.630 ve 1.650 seviyeleri direnç olarak izlenebilir. Muhtemel aşağı hareketlerde ise önce 1.580 ardından 1.550 seviyeleri destek olarak izlenebilir.

 

26 MART 2020 ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi 26 Mart 2020 altın fiyatları ne kadar İşte cumhuriyet çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları