İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, su tüketiminin yoğun olduğu 13 ilçede su kesintisi uygulaması sürecek.
Su kesintileri ilçe bazlı iki grup olarak uygulanmaya devam edecek.
Birinci gruptaki Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Menemen, Gaziemir ve Menderes ilçelerinde 28 Kasım ila 14 Aralık tarihlerinde çift günlerde saat 23.00'te başlayacak su kesintisi saat 05.00'te sona erecek.
İkinci grupta ise Konak, Karabağlar, Buca, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe ilçelerinde 29 Kasım ila 15 Aralık tarihlerinde tek günlerde devam edecek kesinti, yine aynı saatler arasında uygulanacak.
Kentte 6 Ağustos'tan itibaren 23.00 ile 05.00 saatleri arasında su kesintileri başlamış, 3 günde bir yapılan kesintiler 9 Eylül'den itibaren 2 günde bir uygulanmaya başlanmıştı.
İzmir'de ağustosta başlayan su kesintileri aralıkta da devam edecek
İzmir'de 6 Ağustos'ta başlayan su kesintilerinin 15 Aralık'a kadar uzatıldığı açıklandı.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
Suudi Arabistan'dan İran'a sert uyarı!
İran Ulusal Güvenlik Konseyi: Tahran'ı terk edin
29 il için yoğun kar ve fırtına uyarısı
Aziz İhsan Aktaş davasında ara karar: 7 kişi tahliye edildi
Fransa BMGK'yi acil toplantıya çağırdı
Altının onsu 53 yılın en uzun aylık yükseliş serisine ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necmettin Erbakan'ı andı
İsrail ordusunun 20 bin yedek askeri göreve çağırıldı
Erdoğan: Laiklik kavramının arkasına saklanmaktan vazgeçin
Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Liverpool




