Sarı-lacivertliler arka arkaya yaşanan sakatlıklarla özellikle defans hattında ciddi sıkıntı yaşatıyor. Djiku, Becao, Serdar Aziz ve Peres'in durumlarıyla birlikte, Kanarya'nın elinde gerçek anlamda tek stoper Samet Akaydin kaldı. Samet'in Avrupa'da oynayamayacak olması da başka bir sıkıntı. Kritik Trabzonspor ve Adana Demirspor karşılaşmaları kapıya dayanırken İsmail Kartal yeni hamlelere hazırlanıyor. Hücum etkinliklerinde 2-3-5 sistemini tercih eden deneyimli çalıştırıcı, Becao-Djiku'yu savunmada bekletiyordu. Fred ile ataklar olgunlaşıyor, Ferdi ve Tadic ile devamında tehlikeli pozisyonlar üretiliyordu.  

Ayşe Sude Akyüz, 9 dünya şampiyonluğu bulunan ablasını geçmek istiyor Ayşe Sude Akyüz, 9 dünya şampiyonluğu bulunan ablasını geçmek istiyor

Takımdaki sakatlıklardan sonra sistem değişikliğine gidecek olan sarı-lacivertliler geride Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde ile bekleyecek. Özellikle Hollandalı oyuncunun topla çıkışlarını beğenen tecrübeli çalıştırıcı, 22 yaşındaki genç futbolcuya geriden oyun kurdurarak hücum hattı üzerinde çalıştırıyor. Normalde bek oyuncusu olan Mert Müldür'ün de stopere geçme olasılığı bulunuyor. Trabzonspor gibi güçlü bir takım karşısında zorlu bir mücadele verecek olan Kadıköy ekibinde, Osterwolde ile birlikte Samet'in oynaması güçlü ihtimal.

Editör: Haber Merkezi