Dervişoğlu’ndan İYİ Parti küskünlerine çağrı: Gelin küskünlükleri sonlandıralım Dervişoğlu’ndan İYİ Parti küskünlerine çağrı: Gelin küskünlükleri sonlandıralım

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, 38. Olağan Kurultayı, Ankara Spor Salonu’nda ‘İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı’ sloganı ile 4 ve 5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkanı, Parti Meclis Üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu’nun belirleneceği kongrede, 1368 Kurultay Delegesi oy kullanacak. CHP Genel Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu ve  Özgür Özel yarışacak.

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'a selam!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlık için yarıştığı kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, fiilen yarı açık cezaevine döndürülmüş durumda olduğunu söyleyerek, “Gazeteciler, görevlerini yapamaz haldedirler. Bu kurultayımızda şu anda tutuklu olan Tolga Şardan’a, Can Atalay’a, Osman Kavala’ya, Selahattin Demirtaş’a, Tayfun Kahraman’a, Mine Özerden’e, Yiğit Ali Ekmekçi’ye, Hakan Altınay ve Barış Pehlivan’a selam gönderiyoruz. Selam olsun size, demokrasi kahramanları.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi