CHP'nin İstanbul Maltepe'de düzenlediği 'Milletin Sesi Mitingi’ne Türkiye’nin dört bir yanındaki il ve ilçe teşkilatları tarafından otobüsler kaldırıldı.

Samsun’da CHP İl Başkanı Fatih Türkel, otobüs ve yol masraflarını CHP’li Atakum Belediyesi’ne yıkmaya kalkışınca ve Belediye’nin özel kalem müdürü buna itiraz edince…

Olaylar, olaylar, olaylar…

Olaylar esnasında, çok değil, 23 gün önce, İşçi ve Emekçinin Bayramı 1 Mayıs’ı büyük bir coşku ile kutlayan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel işçilere “İtler, teröristler…” demiş midir?

Bana sorarsanız, ‘demiştir’…

Mesele CHP olduğunda bunların paranın dışında hiçbir değeri olabileceğine inanmam ben.

Ve bir şey daha, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel öfkelenince CHP’li Atakum Belediyesi’nin de tıpkı İstanbul Belediyesi’nde olduğu gibi, teröristleri işe aldığını mı açık etmiş oluyor?

Az daha yakından bakalım;

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “Samsunluları İstanbul’a Maltepe mitingine götüreceğim” diyerek CHP’li Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık’tan kaldırılacak otobüsler ve yol masrafları için epey bir miktar para istedi.

İl Başkanı istediği parayı alamayınca Özel Kalem Müdürü’ne ağza alınmayacak sözler sarf etmeye başladı.

Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü, açılışı gerçekleştirilecek Gençlik Merkezinin açılışı öncesi son kontrolleri yapıyordu.

CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçevik arayarak para istedi.

“O parada 240 Bin Atakumlunun hakkı var, veremem” dedi.

Haydaaa, nasıl vermezsin…

İlçe başkanı çılgına döndü, başladı hakaretlere, başladı küfürlere…

İlçe başkanlığı 50 metre ötedeydi…

Özel kalem müdürü “Gideyim bakayım, yüz yüze konuşalım” diyerek ilçe başkanlığına geldi.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel de oradaydı.

Özel Kalem Müdürü telefonda ilçe başkanına söylediklerini İl Başkanı’na da diyerek açık ve net bir şekilde miting için belediyenin verecek parası olmadığını belirtti.

Bu sefer de İl Başkanı’nın sigortası attı;

“Sen kimsin lan…! Babanın parası mı veriyorsun. Ben il başkanıyım. Senin ipin benim elimde. Ne istiyorsam, ne kadar istiyorsam vereceksin!” diye bağırıp çağırmaya başladı.

Bağırış ve çağırışları az ileride Gençlik Merkezinde çalışan belediye işçileri de duyarak olay yerine geldiler.

İşçileri karşısında görünce daha da sinirlenen İl Başkanı, “Siz niye geldiniz lan itler, teröristler…!” diyerek bu sefer de belediye çalışanlarını hedef alarak hakaretler etmeye başladı.

Özel Kalem Müdürü müdahale ederek, “Onlar it ya da terörist değil, benim çalışma arkadaşlarım, onlar her şey den önce insan” dedi.

İşçiler de kendilerine yapılan hakarete “Sen bizimle nasıl konuşuyorsun, koskoca il başkanısın, ayıp değil mi, terbiyesiz herif” diye tepki koyunca CHP İl ve ilçe başkanı, CHP Atakum ilçe binasından kaçar gibi çıkmak zorunda kaldılar.