Yazının başlığını düşünürken iki seçecek arasında çok zorlandım. “Kürdis-veç” mi, “Kürdisveç” olarak mı yazayım diye kararsız kaldım…

PKK/YPG’nin “Kürdistan” hayalini “Kürdisveç” başlığının daha iyi çağrıştırdığına karar verdim…

ABD, boşuna PKK/YPG’yi “Kürdistan” kurma hayali peşinde koşturmasın. Terör örgütü devletini çoktan İsveç’te kurmuşlar da dünyadan gizliyorlar.

İsveç çok sevdiği PKK/YPG’nin hatırı için ismini Kürdisveç yapsa Ortadoğu coğrafyası bu ABD maşası terör belasından kurtulsa olmaz mı?

İsveç’in NATO’ya üyeliğiyle ilgili başlayan tartışmalarda bu ülke hakkında detaylı bir inceleme yaptım. Gördüğüm fotoğraflar ve öğrendiklerim inanılmazdı!

İsveç Başbakanı Magdelena Andersson PKK/YPG’nin Avrupa Baş Temsilcisi, Dışişleri Bakanı Ann Linde de Eş Baş Temsilcisi gibi çalışıyormuş…

PKK/YPG temsilcilerini başbakanlık ve dışişleri bakanlığında kırmızı halıda karşılıyorlar. Devlet protokolü ile misafir ediliyorlar, parlamentolarında onur konukları olarak konuşturuyorlar.

Size göre bunları yapan Andersson ve Linde PKK/YPG’nin Avrupa Başkan ve Eş Başkanlığını hak etmiyorlar mı?

PKK/YPG’NİN AVRUPA’DAKİ DEVLETİ: İSVEÇ

İsveç Devleti tarafından 2022 bütçesinde PKK/YPG’ye 370 milyon Avro ayrılmış. Yanlış okumadınız dünyada “sözde” müttefikimiz, “özde” düşmanımız ABD’den sonra ilk kez bir devlet terör örgütüne devlet bütçesinden yüz milyonlarca dolar bütçe ayırmış!

İsveç’in terör örgütü aşkı bununla bitmemiş. Birçok terör örgütü elebaşına vatandaşlık verilmiş. Türkiye’nin teröristleri iade talepleri hiç tereddüt edilmeden ret ediliyor…

Bitti mi? Bitmedi tabii…

Türkiye’nin terör örgütüne karşı Suriye’de başlattığı operasyonlar sırasında Türkiye’ye gelen Dışişleri Bakanı Linde, kameraların önünde, Dışişleri Bakanımızın gözünün içine baka baka, “Suriye operasyonlarını durdurun. İşgal ettiğiniz topraklardan çıkın” deme küstahlığında bulunmuştu.

Dışişleri Bakanımız Çavuşoğlu’nun; “Siz kimden aldığınız yetkiyle Türkiye’nin Suriye’den çekilmesini istiyorsunuz? Biz Suriye’yi bölmek istemiyoruz ama siz PKK’ya destek olmak için çekil diyorsunuz” fırçasını yese de İsveç’in terör örgütüne verdiği destek bitmedi!

İsveç’te hükümet, eski bir terör örgütü üyesi milletvekilinin verdiği oyla kurulabildi. O hükümetin kurulabilmesi için ihtiyacı olan bir oyu veren teröristin bu süreçte PKK/YPG’ye destek vermeleri konusunda teminat ve güvenceler aldığını da İsveç basınından öğreniyoruz…

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN NATO’YA GİRMESİNE ‘EVET’ DEMEYİZ”

Terör örgütü üye ve destekçileri İsveç’te istedikleri gün, istedikleri yerde, istedikleri şekilde gösteri, etkinlik ve toplantılar düzenliyorlar.

Dışişleri Bakanlarının terör örgütü temsilcileriyle çektirdiği fotoğraflardan bir albüm çıkar!

Ara başlıktaki cümle Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ait. İsveç bu ifadenin nereye gittiğini anlayabiliyor mu?

“Kimse kusura bakmasın. Bu terör örgütlerinin NATO’ya girmesine evet diyemeyiz” restini çeken Erdoğan istediğini almadan bu ülkeler NATO’yu rüyasında görür.

Erdoğan, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya girmesini, terör örgütlerinin NATO’ya girmesi olarak ifade ediyor!...

Duydun mu terör örgütünün AB Eş Başkanı Andersson? Anladın mı terör örgütünün AB Bakanı Linde?