Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında ilk yarıda daha fazla hakimdi. Ancak net gol pozisyonu yok gibiydi. Sadece Trezeguet’in ortasında Bakasetas’ın ceza sahası içindeki kafa vuruşundan sonuç çıkmadı.

Bordo-mavili takım kazandığı topları yeniden atak tazelemek istediğinde çok yavaş kaldı. Sağa, sola, geriye pas yapınca konuk ekip kendi sahasında çoğalıp Karadeniz ekibine aksiyon sahası bırakmadı.

Stoper Bartra 2-3 kez geriden çıkıp rakibini oyundan düşürmek çabasında attığı uzun paslarıyla kendi takımdaşlarını maalesef buluşturamadı. Bakasetas ile ayni stili taşıyan Yusuf Yazıcı ve Hamsik oyuna giremediler. Hücum bölgesinde yer alan Gomez ise kendine atılan pasları ya ayağından kaçırdı ya da rakibine kaptırdı. Karadeniz ekibi, sanki deniz kenarında avara avara oynayan bir görüntü çizdi ilk 45 dakikada.

Fırtına ikinci yarıda ilk yarıdan daha hareketliydi. Teknik Direktör Avcı, gole yakın oyunculardan Djaniny, Umut, Bardhi ve Abdülkadir Ömür’ü oyuna almasına rağmen bir türlü arzuladığı gole ulaşamadı. Bordo-Mavililer, Başakşehir’in sahasında Sivasspor’a kaybetmesi sonucunda Kasımpaşa’yı yenemeyerek liderliği tepti. Konuk ekibin kalecisi Ertuğrul Taşkıran gecenin futbolcusuydu.