Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren yönetimi ele geçiren CHP zihniyeti, devlet ile millet arasına aşılmaz bir duvar ördü...

Bu “azgın azınlık”, milletin üç ana direği olan Müslümanlara, Kürtlere ve Alevilere birçok zulüm yaptı…

Bu üç kesime de unutamayacağı acılar yaşattılar!

İslam dinine ve Müslüman halka karşı açık bir savaş yürüttüler. Müslümanlara ait değerler zulüm ve baskıyla ayaklar altına alındı.

Camilerin kapısına kilit vurdular…

Ezanı Türkçeleştirdiler…

Hilafeti kaldırdılar…

Başörtüsünü yasakladılar…

CHP zulmü Kürtleri ve Alevileri de unutmadı!

Dersim katliamı da Diyarbakır cezaevindeki zulümler de ceberut CHP zihniyetinin eseriydi.

Kürtler ve Alevilere yapılan tüm haksızlık ve zulümlerin altında darbeci yönetimler ve CHP iktidarının imzası vardı...

CHP’den sonra iktidara gelen partiler bu haksızlıkların giderilmesi için adım attıklarında CHP’nin devlet içinde köşebaşlarını tutan “vesayet güçlerine” tosladılar.

Bu zulmün bitmesi, haksızlıkların son bulması, herkesin eşit haklara sahip olmasında ısrar eden siyasi partileri kapattılar…

İktidarlarına darbelerle son verdiler, liderlerini hapse attılar…

Hatta sonradan iktidara gelecek liderlere gözdağı olması için başbakan ve bakanları darağacında sallandırdılar!

Halkın dinî ve kültürel özgürlüklerini vermek isteyen Turgut Özal ve Necmettin Erbakan’a neler yaptıklarını biliyorsunuz...

ÖZGÜR VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN BİRLİK ZAMANI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Müslümanlara, Kürtlere ve Alevilere dinî, kültürel ve insani haklarını verme konusundaki çalışmalarına engel olamadılar.

Bundan dolayı da Erdoğan’ı zaman zaman Menderes’in sonuyla tehdit ediyorlar!

CHP’nin başörtüsü konusundaki samimiyetsiz ve kurnazca yaklaşımına karşı AK Parti, Alevi-Bektaşilere tanıdığı yeni haklarla bir kez daha samimiyetini ortaya koydu.

Erdoğan, “Ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlarken milletimizin tüm kesimleriyle birliğini, beraberliğini, kardeşliğini güçlendirecek adımlara özel önem veriyoruz” diyerek Türkiye’de kanayan tüm yaraları sarmakta kararlı olduğunu gösterdi.

CHP zihniyetiyse yıllarca Sünni Müslümanlar, Aleviler ve Kürtlerle devlet arasında kopuş yaşanması ve bu kesimlerin birbirleriyle çatışması için her türlü provokasyonu yaptı...

AK Parti iktidarı Sünni Müslümanların ve Kürtlerin haklarını verdi. Şimdi de Alevi vatandaşlarımızın hakları devlet eliyle teslim ediliyor.

CHP’nin açtığı ve hâlâ kanatmak istediği yaralar, AK Parti iktidarı tarafından sarılıyor.

Çünkü iç huzurumuzu sağlamadan, birlik ve beraberliğimizi tesis etmeden, yüzyılların yaralarını sarmadan 21. yüzyılı Türkiye Yüzyılı yapamayız!

AK Parti ülkemizin ve halkımızın birlikteliğini sağlamlaştıracak adımlar atarken; muhalefetin bu birlikteliğimize kasteden terör örgütleri ve Batılı ülkelere verdiği destekse ibretliktir! 

Erdoğan, “terör örgütlerine kaptıracak bir tek evladımız yok” derken; CHP ve HDP’nin evlatlarımızı terörize etme, eline silah verip dağa gönderme çabalarını da milletimizin artık görmesi gerekiyor!..