1923 Türkiye için ne kadar önemli idiyse, 2023 de bir o kadar önemli. Hatta dünyanın evrildiği süreçte 2023 daha önemli.

1923’te Türkiye’yi Anadolu halkı işgalden kurtardı ama yönetimi ele geçiren “azgın azınlık” onlara zulüm, yokluk ve yasaklardan başka bir şey vermedi.

Yüz yılın sonunda iktidarda Türkiye’yi işgalden kurtaran Anadolu halkının torunları var!

Zulüm gören, hor görülen, ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılan, yobaz, gerici, irticacı gibi hezeyanlarla yaftalanan Anadolu insanının çocukları, torunları; ikinci yüz yılında özgür, bağımsız, güçlü bir Türkiye inşa etmek için çalışıyorlar…

Kolay olmayacak. Buna izin vermek istemediklerini yaptıkları saldırılardan anlıyoruz…

Ama ikinci yüz yılın Türkiye ve Müslüman Anadolu’nun yüzyılı olmasını engelleyemeyecekler!

2023 SEÇİMLERİNİ KAZANAN, TÜRKİYE’Yİ YÜZ YIL YÖNETİR

2023 seçiminde bağımsız ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek isteyen Cumhur İttifakı ile “ABD’ci” Millet İttifakı kozlarını paylaşacak.

Millet İttifakını oluşturan partiler bu seçimi kaybettiğinde Türkiye’nin yakasından düşecekler…

Türkiye ayağına vurulmuş “ABD’ci muhalefet” prangasından da kurtulduğunda hiçbir güç önünde duramaz.

Güçlü ülkeler, etrafındaki ve etki alanındaki ülkeleri kimin yönettiğiyle ilgilenirler. Bunu açıklamasalar da bu bir realitedir.

Ama ABD Başkanı Biden, “Erdoğan’ı devirmek için muhalefeti destekleyeceğiz” diyerek tarafını belli ettiği gibi seçime müdahale edeceklerini de ilan etmişti…

ABD’nin tarafını belli etmesi sorun değil. Sorun olan Türkiye’nin yönetimine talip muhalefetin ABD’nin, “Türkiye’yi ben yönetirim. Bunu reddedeni devirir, bana biat edeni iktidara getiririm” itirafına itiraz etmemesidir!

2023 SEÇİMİNİ ABD’NİN “OUR BOYSLARI” MI KAZANACAK YOKSA…

ABD, birinci yüz yılında Türkiye’yi yönetti. Buna itiraz eden tüm siyasi parti ve liderlerini tek tek seçim ya da darbelerle iktidardan uzaklaştırdı.

Bu konuda başarılı olamadıkları tek lider Erdoğan oldu!

Dışarıda ABD, içeride 6’lı masa ve altında saklanan “our boysları” bu bilinç ve hınçla 2023 seçimlerine hazırlanıyorlar…

“Türkiye’de Erdoğan’ı devirmek için her noktada ve her konuda muhalefeti destekleyeceğiz” diyen Biden’a tepki göstermeyen “sözde” siyasetçi ve “sözde” gazeteciler; Putin’in, “AB’ye doğal gaz göndermek için Türkiye’de bir merkez kurabiliriz” açıklamasına ilginç bir tepki gösterdiler.

Putin’i “Cumhur İttifakı’nın üçüncü bileşeni” olmakla eleştiren ABD’ci muhalefetimizin “sözde” gazetecileri de Putin’i “AK Parti İl Başkanı gibi çalışmakla” suçladılar.

Putin’in AK Parti İl Başkanı gibi çalışmasına itiraz eden zavallılar, Biden’ın muhalefete “patronluk” yapmasına ses çıkarmıyorlar...

Putin’in AK Parti Moskova İl Başkanı olmasına tepki gösterenler, Kılıçdaroğlu ve “saz arkadaşları” muhalefet liderlerinin ABD’nin Ankara İl Başkanı gibi çalışmalarına itiraz etmiyorlar!

Ama şunu bilsinler ki, 2023 seçimini ABD’nin “our boysları” değil; Anadolu’nun “devrimci muhafazakârları” kazanacak!