Türkiye, 1999’dan beri AB’ye “üye olmaya aday ülke” statüsünde…

NATO’nun en güçlü ordusuyla Batı’nın doğu cephesinin güvenliğini sağlayan en önemli üyesi…

Türkiye, NATO’ya 1952’de üye olmuş…

AB’ye üye olmak içinse 1959’da başvurusu var…

PKK terör örgütü 1978’de kuruldu…

Türkiye, yarım asırdır NATO ve AB ülkelerinin güvenliği için çalışıyor. NATO ve AB’nin tüm kuruluş anlaşmalarına harfiyen uyuyorken…

PKK, Türkiye’de ilk terör saldırısını 1984’te yaptı. AB ülkelerinin aklına PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmek 20 yıl sonra, 2004 yılında geldi. O da kağıt üstünde…

PKK, AB ülkelerinin hepsinde elini kolunu sallayarak Kandil’e para ve militan topluyor. AB ülkelerinin hepsinden koruma, silah ve siyasi destek alıyor…

PKK, Türkiye topraklarının bir bölümünde bağımsız bir devlet kurmak isterken…

NATO üyesi ülkeler birbirinin topraklarını korumayı yazılı taahhüt altına almışken…

NATO’nun kurucu ülkesi ABD, PKK’yı ilk saldırısından 13 yıl sonra terör örgütü olarak kabul etmiştir. Şu anda ise bir numaralı koruyucusu ve destekleyicisi durumundadır!

AB ve NATO üyesi Yunanistan, Hollanda, Norveç, Belçika, Fransa ve Almanya’daki PKK kamplarını bilmeyen yok…

Türkiye’nin topraklarını korumayı taahhüt eden Batılı ülkeler, 44 yıldır Türkiye’ye saldıran, topraklarının bir bölümünde devlet kurmak isteyen bir terör örgütünü “açıkça” tüm güçleriyle destekliyorlar…

PKK HANGİ ÜLKEDEN NEDEN DESTEK GÖRÜYOR?

PKK Kandil dağından değil Washington, Paris, Londra, Berlin ve Brüksel’den yönetilir. Tüm gücünü de AB ve NATO üyesi ülkelerden alır!

Ancak özellikle üç ülkenin PKK’ya verdiği destek hem hayati öneme sahiptir hem de çok derin hedefleri vardır. Bu ülkeler Fransa, Almanya ve ABD’dir…

PKK’nın Fransa’daki gücü, Ermeni lobisinin bu ülkedeki gücünden kaynaklanır. PKK’yı kullanan Ermeni Diasporası, Fransa’da PKK’ya tüm kapıları sonuna kadar açtırmıştır. PKK, kırk yıldır Cumhurbaşkanlığı düzeyinde “açıkça” desteklenmiş, temsilcileri Elysee Saray’ında ağırlanmıştır.

Almanya’daki gücünü, Türkiye’den giden Şii vatandaşlarımızdan alan PKK’nın siyasi ayağı olan partilerde Almanya’dan transfer edilen Alevi, Ermeni, Ezidi, Süryani ve Hristiyan temsilcileri dikkat çekicidir!

PKK, ABD’deki gücü ortalıkta hiç görülmeyen İsrail lobisinden alır. Ermeni ve Rum lobisinin de desteğiyle PKK/YPG terör örgütü ABD’nin “müttefiki” olma şerefine (!) nail olmuştur!

Bu ülkeler, terör örgütünü sadece Türkiye’ye zarar vermek için desteklemiyorlar. Bu desteğin çok daha büyük hedefleri var. Almanya ve Fransa, Türkiye toprakları üzerinde “Büyük Ermenistan” devletinin kurulması için PKK’yı destekliyor!

ABD, “Büyük İsrail” devletinin Türkiye topraklarının bir bölümünü içine aldığı için PKK’yı Türkiye’ye karşı kullanmaktadır!

Hayalleri “Büyük Ermenistan” ve “Büyük İsrail” devletini kurmak olanların maşası, Paris’i yakıyormuş. Bırakın yaksınlar.

Hayaller, Türkiye’yi bölmek; gerçekler, Paris’i yakmak. Sıra Washington ve Berlin’e de gelecek!