Cumhur İttifakı 2018’de kazandığı seçimin ilk günü 2023’deki adaylarının Erdoğan olduğunu açıkladı. Rakibi Millet İttifakı ise 2018’den beri “aday” kavgası yapıyor.

Erdoğan gibi güçlü bir lider karşısında rakip olarak Kemal, Ekrem ve Mansur’un isimlerini duyunca insanın “gülesi” geliyor. Bir tarafta ağır sıklet, diğer tarafta sinek sıkletler…

Karamollaoğlu’nun, “Erdoğan, Ekrem ve Mansur’u silindir gibi ezer” itirafı Kılıçdaroğlu’na okkalı bir kıyak olsa da; Akşener’in, “Kemal Bey’le kazanamayız” mesajları bu kavganın daha çok süreceğini gösteriyor…

Onlar kavga ede dursun gelin biz Temel Bey’in gündeme getirdiği Erdoğan’ın “yatırımlarını” konuşalım.

“Yatırım denince Tayyip Bey’in aklına üç şey geliyor; beton, demir, asfalt. Türkiye bunlarla kalkınmaz. Bunun adı israf.” diyen Temel Bey ya akli melekelerini yitirmiş ya da hizmet ettiği CHP’ye tam benzemiş!

Çünkü Temel Bey’in peşine takıldığı CHP zihniyeti için de Türkiye’ye yapılan her “yatırım”, fabrika, yol, köprü, baraj, havaalanı, üniversiteler, hastaneler “israf”!

CHP zihniyeti 1973’de Demirel’in Boğaziçi Köprüsü’ne, 1988’de Özal’ın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne, 2016’da Erdoğan’ın Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, 18 Mart Köprüsü’ne, Avrasya Tüneli’ne de karşı çıkmıştı!

Hadi diyelim bunlar devletin yaptığı şeylerdi ve “israftı.” Anladık halkımızı bu hizmetlere layık görmüyorsunuz. Peki özel sektörün yaptığı “yatırımları” durduran, kapılarına kilit vuran, sahiplerine suikast düzenleyen CHP zihniyetini ne yapacağız?

Türkiye’yi demir ağlarla ören Nuri Demirağ’ın, Vecihi Hürkuş’un uçak fabrikalarının kapısına kilit vuran da…

Türkiye, Suriye ve Mısır’da silah fabrikası kuran Nuri Killigil’i öldüren de CHP zihniyetiydi…

BETON, DEMİR, ASFALT KAFALI SİYASETÇİLER

Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesine karşı emperyalist ülkelerin taşeronluğunu yapan CHP ile aynı şeyleri söyleme noktasına gelmek siyasi olarak da Müslüman olarak da çok acı bir son.

Bu durum siyasetçilerin akıllarının ve vicdanlarının “betonlaştığını” gösteriyor…

Yoksa onlar da görüyor Erdoğan’ın “yatırımdan” anladığı demir, beton ve asfalt değildir. “Yatırım”, beton, demir ve asfaltın bir araya gelmesiyle oluşan sonuçtur.

Erdoğan “dostlarının” hayranlıkla, düşmanlarının “kıskançlıkla” baktığı yatırımlarına “israf” diye çamur atacağınıza yönettiğiniz belediyelerden bir hizmetle veya bir proje fikriyle cevap verin.

Umarım Osmanlı çeşmesine musluk takmayı Erdoğan’ın Türkiye’yi süper güç yapan “yatırımları” karşısına koyacak kadar “ahmak” değilsinizdir.

Erdoğan’ın mermi üretemeyen Türkiye’yi denizaltı, savaş gemisi, savaş uçağı, insansız uçak, çeşit çeşit füzeler, roketler, araba üreten bir ülke yaptığını göremiyorsanız…

Yunan televizyonlarını izleyin. Türkiye’nin geliştirdiği silah ve teknolojileri gören Yunanlılar iki gözü iki çeşme ağlıyorlar.

Üniversiteler, hızlı trenler, havaalanları, şehir hastaneleri, köprülerin yapılmasını, fabrika kurup araba üretilmesini, ülkenizi koruyacak silahların üretilmesini “demir, beton, asfalt” olarak anlıyorsanız…

Halkımız da sizin Türkiye dostu olmadığınızı anlar!...