Sorarsanız Kılıçdaroğlu’na;

‘Hayatta en büyük pişmanlığınız, en büyük hayal kırıklığınız, en önemli hatanız nedir?’ diye, şüphesiz, ‘Meral Akşener’e güvenerek yol yürümekti, ona inanarak yola çıkmaktı…’ diyecektir.

CHP’den istifa ettirerek İYİ Parti’ye grup kurabilsinler diye gönderdiği milletvekillerinin yüzüne bakacak hali kalmadı…

Nasıl pişmandır yaptıklarına şimdi…

Evet, Kılıçdaroğlu çekmedi hiçbir şeyden, Akşener’den çektiği kadar…

Çözemedim Akşener’in Kılıçdaroğlu’na eşi benzeri görülmedik yüklenmelerinin, hücumlarının sebebini…

Neden gâvura saldırırcasına saldırıyor, şeytan taşlar misali taşlıyor?

Soruyorum kulis kaynaklarıma, doğru düzgün cevap alamıyorum.

Önceden, “Kılıçdaroğlu İYİ Parti’ye operasyon çekiyor, Abla mukabele ediyor...” diyorlardı.

Şimdi tek ihtimal, Akşener siyasi geleceğini CHP’nin oylarını partisine çekebilmekte görüyor.

Kılıçdaroğlu, Meral Hanım’ın yapıp etmeleriyle İmamoğlu’ndan ziyade mağdur durumda.

Durumun sahaya aksedişini görelim;

EDAR Kamuoyu Araştırma’nın 26-31 Aralık 2022 tarihleri arasında yaptığı ankette katılımcılara sorulan, ‘Meral Akşener'in CHP'ye karşı siyasi operasyon yaptığını düşünüyor musunuz?’ sorusuna; yüzde 33.3’ü evet, yüzde 48,3’ü hayır cevabı vermiş…

Araştırmanın sonuçlarına göre seçmenlerin yaklaşık 3'te biri Meral Akşener'in CHP'ye siyasi operasyon düzenlediği görüşünü savunuyor.

Yüzdelik dilime bakılırsa Meral Hanım’ın CHP’ye çektiği operasyonun farkında olanlar CHP’li seçmenin oranıyla hemen hemen aynı.

Son kulis bilgisi;

Aday Kemal Bey görünüyor. Meral Hanım olmaması yönünde direnç gösteriyor ama iş bitti sayılır… Bizi oyaladılar… Kemal Bey diğer küçük partileri milletvekili vererek yanında tutuyor. Biz il kongreleri sürecindeyiz, herkes yerini korumanın derdinde. Abla bu hafta GİK’i toplayacak. Belki CHP ayrı, biz ayrı aday çıkartabiliriz. Ama sadece ihtimal…”

Bitmiyor Akşener’in Kılıçdaroğlu’na operasyonları…

Grup toplantısına davet edip konuşmasına izin vermeyen Kılıçdaroğlu’nun aksine Meral Akşener, İYİ Parti’nin İstanbul İl Kongresinde Ekrem İmamoğlu’nu kürsüye çıkartıp konuşturdu.

Nispet yaparcasına…

İmamoğlu kürsüde ne dese beğenirsiniz; “Ben, bu salonda adaylığımı ilan ederek yola çıkmıştım…"

İYİ Parti kürsüsünden Kılıçdaroğlu’na mesajını gönderdi…

Akşener kongredeki konuşmasına, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İmamoğlu ile CHP’nin Grup Başkanvekili Sayın Engin Altay’ın, Sayın Buğra Kavuncu’nun konuşmasını dinledikten sonra, Sayın Kılıçdaroğlu’nun içinde yer aldığı programa yetişmeleri için buradan ayrılmalarını isteyen benim…” diye başladı.

Ablanın, kardeşini babasının elini öpmeye göndermesi; “Hadi bakiim, git babanın elini öp…”

Bitmiyor Akşener’in Kılıçdaroğlu’na operasyonları…

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, 15 Temmuz hain darbe gecesi FETÖ’yü sert bir dille eleştirmekten neden çekindiğini şöyle anlattı;

“Genel Başkanım bir tweet yazmış, Fetullah'ı gömen bir tweet. Dedim ki, “Ya abla, şimdi bir gün önce zaten ben bu herife sövdüm. Şimdi sen de bu tweeti atarsan bu herifler de başarılı olursa ikimizi de asarlar."

Bakın yeni hedef; CHP içindeki FETÖ karşıtı oyları ayıklamak…

Akşener’in Kılıçdaroğlu’na operasyonları bitmeyecek…