Sezon başından beri inişli çıkışlı bir oyun ortaya koyan Galatasaray, Sivasspor galibiyetiyle kazanma serisini 3 maça çıkardı.

Haftanın henüz ortasında Rıza Çalımbay’ın “Galatasaray ile final maçına çıkacağız” demesi Sarı-Kırmızılı takımı bayağı ateşledi. Bu ateş Feghouli, Emre Kılınç, Belhanda ve Arda’nın uyumuyla tam bir aleve dönüştü. Soğuk 4 Eylül Stadyumu’nu Galatasaray oynadığı futbolla ısıttı ve gelecek haftalar için umut verdi.

Özellikle Arda’nın oyun içerisinde liderliği takıma ayrı bir güç veriyor. Bir de attığı golden sonraki Arda’yı izlemek daha da keyif verdi bana.

*

Fatih Hoca, karşılaşma öncesi Belhanda ve Feghouli’ye adeta güncelleme atmış. Özellikle son haftalarda sakatlığı nedeniyle sahaya çıkmayan Feghouli güzel bir performans ortaya koyarak oynadığı oyunla ‘ben buradayım’ dedi.

*

Dün gece Galatasaray’a galibiyeti tartışmasız Okan getirdi. İkinci yarıda Galatasaraylı oyuncuların oyundan düştüğü dakikalarda Okan kalesinde devleşti. Sanki kalede Okan değil de Muslera vardı. Galatasaray ikinci yarıda Sivasspor’a pozisyon verse de kazanmayı bildi…