Ayağı bu topraklara basmayan hiçbir oluşumdan ülkemize zerre fayda gelmez. Milli iradeyi her on yılda bir darbe ve muhtıralarla dize getiren cuntacı paşalar ABD’ye hizmet ettiler.  FETÖ’cü asker, polis, savcı ve hakimler ülkemizi sırtından vurdular. HDP siyasetin önü sonuna kadar açık olmasına rağmen Türkiye’nin değil Kandil’in kılıcını salladı.

Menfaatimiz, istikrarımız ve bekamızın söz konusu olduğu her yerde Türkiye’nin aleyhine çalışan bir diğer parti ise CHP.

FETÖ’nün kasetlerle alaşağı ettiği Deniz Baykal’dan sonra CHP’nin başına gelen Kemal Kılıçdaroğlu koltuğunu borçlu olduğu odaklara hizmet için elinden geleni ardına koymuyor.

Ülkemizi kaosa boğmak isteyen Gezi olaylarına destek verdi.

17/25 Aralık Paralel Yargı Darbesine kalkışan FETÖ’nün argümanlarını meclis çatısı altında dillendirdi.

FETÖ’cü gazete ve televizyon kanallarının ayağına giderek başlarına kayyım atanmasına engel olmak istedi.

MİT tırlarını ifşa eden Can Dündar’a sahip çıktı.

FETÖ darbesini paçavraya dönüştüren 15 Temmuz zaferimize “kontrollü darbe” diyerek itibarsızlaştırmaya çalıştı.

PKK’nın hendeklerini savunan, terörün avukatlığını yapan HDP ile seçimlerde ittifak kurdu.

MİT mensubunu ifşa ederek açıkça suç işleyen Oda TV gazetecilerine arka çıktı.

Mehmedlerimizin başına bombalar yağdıran Esed’in “Suriye’deki askerlerimizi koruduğunu” iddia etti.

Esed’in bir numaralı gazetecisi Nidal Sabeh, “Türk muhalefetinin lideri, yani müttefikimize binlerce selam olsun. Onu Şam’da misafir etmek istiyoruz” iltifatına mazhar oldu.

Kılıçdaroğlu, ülkemizin aleyhine canını dişine takarak mücadele ederken belediye başkanı da boş durur mu?

Daha önce HDP seçim barajını aştığında pilav dağıtmasıyla tanınan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Esad, teröristlerin yanında olduğumuz için bizi bombalıyor” sözüyle ihanetin çıtasını yükseltti.

Milyonlarca Suriyeliyi evinden eden, yüz binlercesini öldüren Esed’in kanlı elini Türkiye’den aldığı oyla yıkayan CHP..

Teröristlere destek verdiğimizi iddia ederek İdlib’de 54 Mehmetçiğimizin Esed tarafından katledilmesini meşrulaştıran CHP..

Kurucu liderleri Mustafa Kemal’in ölüm döşeğinden kalkarak aldığı Hatay’ın güvenliği için İdlib’de can verdiğimizi görmezden gelen CHP..

İdlib’de Türkiye’nin beka mücadelesini veren Erdoğan’ın arkasında durmak yerine Hatay’a göz diken Esed’e müttefik olmayı tercih eden CHP..

Muhalefetin sayısız hançerinin sırtımıza saplandığı yerde sadece yerli tank, SİHA ve helikopterlerimizle düşmanlarımızı durduramayız. Zira hain içeride olduğu sürece kapı kilit tutmaz. Muhalefetimizi de millileştirmemiz kaçınılmaz noktaya geldi.

Eleştiri çizgisini aşan ihanet girişimlerine karşı artık somut adımlar atmamızın vakti geldi. Baykal’ı koltuğundan eden kaset operasyonun perde arkasındaki aktörler tespit edilmeli. Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başına getiren güç odakları deşifre edilmeli. Terör örgütlerine açıktan destek veren CHP’li siyasiler yargı önünde hak ettikleri cezaları almalı. Dış odakların kirli çıkarlarına değil ancak ortak akıl ve menfaatimize hizmet edecek muhalefet Türkiye’yi düze çıkarır.