Günlerce, haftalarca hatta aylarca Galatasaray taraftarı Falcao’yu sayıkladı. Bütün umutlarını Falcao’ya bağlamışken Andone diye golcü çıktı şapkadan! Andone dün geceki performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Hatta Falcao’yu kendine getirecek kadar. İşin gerçeğini konuşmak gerekirse Andone’nin bu performansını gören Falcao tutuştu! Artık Galatasaray’ın forvet hattında dün geceden itibaren forma savaşı başladı.

Sezon başında takıma katılan Nzonzi sanki 40 yıldır Galatasaray forması giyiyor gibi mücadele etti. Dün geceki Sivasspor karşılaşması dahil çıktığı her maçta sahanın en iyisi oldu. Tecrübeli futbolcu her maç üstüne koyarak yol katediyor.

Galatasaray’ın kağıt üzerinde kadrosuna baktığımızda eminimki Ömer Bayram ne kadar şans bulabilir ki diye düşünüyorduk hepimiz. Ama şöyle bir gerçek var; Ömer Bayram’da çıktığı her karşılaşmada sahaya yüzde yüzünü verdi.

Emre Mor’un iyi niyetinden kuşkum yok. Elinden geleni yapmayı çalışıyor. Ama birazcık şansız diyebilirim. Saha içerisindeki bütün olumsuzluklar genç futbolcuyu buluyor. Herşeye rağmen futbolca iyi niyetli olmak birşeyleri değiştirmiyor. Fatih Hoca’nın da saha kenarında Emre Mor’a sitemleri bir yere kadar sürebildi…