Başyaverliğe kadar sızmayı başaran hain örgüt FETÖ/PDY’nin darbe girişiminin ardından, at iziyle iti izinin birbirine karışmasının önüne geçilebilmesi için acil tedbirler alınacak.

Reis’in güvenliği için benzer beş kişi bulunarak ayrı ayrı beş çalışma bölgesinde istihdam edilerek, Külliye’den aynı anda beş farklı yöne doğru intikalleri yapılacak.

Reis’in yemesi ve içmesini kontrol edecek gurmelerin sonradan gurme olmamasına dikkat edilecek.

Külliye’de atlardan ve itlerden iyi anlayan bir uzman ekip oluşturularak bu ekibe sınırsız yetki verilecek.

Reis’in etrafına örülen danışman, yaver,  genel sekreter, amir, koruma kadrosunun arasından sıyrılıp meramını anlatabilecek fırsat bulamayanlar için acil önlemler alınacak.

Külliye’ye yakın olmanın avantajını eşi, dostu, yakın akraba ve çevresi için kullananlar tespit edilecek.

Külliyede jöle kullanımına sınırlama getirilecek. Mümkünse yasaklanacak.

Doğruyu yanlış ve yanlış doğru gibi göstererek hedef saptırmaya çalışan danışmanlar için Sultan Abdülhamit taktiği kullanılacak; tavsiyelerinin tam tersi yapılacak.

Reis’i çok övenler ile çok yerenler mercek altına alınacak, bunların neyin peşinde oldukları tespit edilerek, herkese gerektiğinden fazla değer verilmeyecek.

TSK’ya, emniyete, yargıya, ve muhtelif kurum ve kuruluşlarına sızan ve hala tespit edilemeyen kriptoFETÖCÜ’leri ortaya çıkarmak için ‘Elma dersem çık, Armut dersem çıkma’ formülü hayata geçirilecek.

Avrupa Birliği’nden ayrılan devletlerden sonra kalan kısmının Türkiye’ye ilticasının kabulü için KHK çıkartılacak.

Obama’yla Trump, Reis ile Putin arasında tek kale maç organizasyonu yapılacak.

Sınır kapılarına taşınacak mültecileri taşımak için otobüs firmaları arasında ihale yapılacak.

Ortadoğu’da akan kanın ve gözyaşının sona erdirilebilmesi için Avrupa’dan çocuk ve kadınlardan oluşan yüzlerce, binlerce turist kafilesi oluşturularak bölgenin sürekli ve düzenli ziyaret edilmesi sağlanacak.

Sabah erken kalkanın darbe yaptığı ülkelere resmi ziyaretler yapılarak darbelere karşı gelme yöntem ve taktiklerinde karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi için anlaşmalar imzalanacak. Bu ülkelerin halkı darbelere karşı eğitilecek.

15 Temmuz darbesini önleyen kahraman Türk Milletinin elektrik, su internet ve vergi borçları bir kereye mahsus silinecek.

Silinen bu borçların tahsilatı için Pensilvanya’yahaciz memuru gönderilecek.

FETÖ’cülerin mal varlıklarına el konularak savaş ganimeti hükmünde halka dağıtılacak.

Tespit edilen bütün FETÖ’cüler toparlanıp Hayırsız Ada’ya gönderilecek.