Sarı-Kırmızılı takımı Trabzon’da kim sırtladı? Bence tabii ki de Sarı-Kırmızılı forma için “bedava”ya oynayan Arda Turan. Oyun içerisinde sürekli kanat değiştiren ve hareketsiz bölgelere heyacan katan Arda, hem golünü attı hem de saha içerisinde takımını hatasız yönetmeye çalıştı. Belhanda’dan beklenenlerin, yaşına rağmen Arda’dan görmemiz oldukça şaşırtıcı değil mi? Belhanda’nın yerinde olsam kafamı sahaya gömerdim. Belhanda’nın yaptığı bütün pas hataları, rakip takıma atak için hediye oldu. Belhanda, Galatasaray’ın yüzünü 1 maç güldürüyorsa 5 maç süründürüyor. İyi ki Arda gibi bir kaptan var sahada. Galatasaray dün gece, gizli kahraman Arda’nın sayesinde kazandı.

Oğulcan, Süper Lig’de ilk golünü dün gece kendi gayretiyle Fırtına’ya karşı kaydetmeyi bilse de forvet hattında Galatasaray pasif kaldı. Diagne’nin olmaması Falcao’nun sakatlıktan yeni çıkması ve oyuna sonradan dahil olması bir şeyi değiştirmedi. Bu mücadelede Diagne forma giymiş olsaydı her şey çok farklı olabilirdi…

Gelelim savunmaya. Taylan dün gece savunmanın arasına daldı kendini ön plana fazla çıkaramadı. Özellikle ilk yarıda yaptığı müdahaleler adeta Cimbom’un hayatını kurtardı. Gördüğü kart yüzünden ise Antalya maçında cezalı duruma düştü. Omar ise Nwakaeme’ye adım attırmadı. Nwakaeme ağır oyuncu olmasına rağmen zaman zaman tehlikeli oldu. Sarı-Kırmızılı takım zorlu Trabzon deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı.