Aslında bir takıntı değil, zorunluluktan kaynaklanıyor.

İslam coğrafyasında bağımsız, “öngörülemez”, liderlik geçmişi ve potansiyeli olan tek ülkenin Türkiye olduğunu çok iyi biliyorlar.

Bağımsız, ülkesi için gelecek vizyonu ve hedefleri olan, kararlılık gösterebilen, dış müdahalelere boyun eğmeyen tavrı, duruşu ve başarısıyla; İslam dünyası ve mazlum coğrafya için kale gibi duran bir lider olarak da Erdoğan’ı da çok iyi tanıyor ve hedef olarak tanımlıyorlar.

Dünyanın merkezi Ortadoğu’dur.

Buraya hakim olmayan hiçbir güç dünyaya hakimiyet sağlayamaz. O nedenle iddiası büyük olanların gözü hep buralarda olacak. Bizler ise hem dışarıdaki yabancı güçlerle hem de içerideki yabancılarla veya dışarıya çalışanlarla mücadele etmek durumundayız.

SİYONİST EVANJELİK İTTİFAKININ TÜRKİYE PLANI

Son kopan yaygara ise, işte tam buradan kaynaklanıyor.

Yıllardır Türkiye’yi bir hizada tutmak isteyen, kukla ve piyon olarak kullanmak için çeşitli planları uygulayan akıl, bu defa açıktan/açık konuştu.

ABD’deki başkanlık seçimlerinde demokratların adayı ola Joe Biden, TV programında yaptığı açıklamada Türkiye’deki mevcut hükümeti devirmek için çabaladıklarını ve bunu Türkiye’deki muhalefetle birlikte yapmaya çalışacaklarını anlattı. Skandal açıklamaların yansıması hala sürüyor. Devletin her kademesinden bağımsızlık vurgusuyla tepkili açıklamalar gelirken, muhalefet temsilcileri Biden’ın konuşmasının 7 ay önce söylenmiş olduğuna takıldılar.

Joe Biden kimdir ve ne yapmaya çalışıyor? Biden, Evanjelik ve Siyonist dostu olarak bilinir. Siyonizmin megalo ideaları bu tipler için yüksek idealdir. Yani İsrail’in vaad edilmiş toprakları için çalışmak, bu tipler için bir görevdir. Bu kapsamda Ortadoğu’daki ülkeleri yok etmek ve İsrail’in emrine vermek nihai hedeftir. Doğu Akdeniz’deki paylaşımlar da yine İsrail’in menfaatlerine göre planlanmak zorundadır. İşte o nedenle İsrail yanında hizalanmış Mısır, BAE, Suudi Arabistan şu sıralar şirin müttefik konumundalar. Türkiye ise sinir bozan, oyun kurucu rakip bir ülke konumunda.

TÜRKİYE USLU ÇOCUK OLSUN İSTİYORLAR

İşte bütün dert tam da burada başlıyor onlar için. Türkiye’nin yeniden vasat, uyumlu, içe kapalı, etliye-sütlüye karışmayan, iyi geçinen, uslu çocuk olması ana hedef. Bir diğer ifadeyle mandacı anlayışı uygulama peşindeler. Yönetimdeki iktidar bu anlayışa uyumlu değil. Bu nedenle Gezi, 17-25 Aralık Yargı Darbesi Girişimi, çukur eylemleri ve 15 Temmuz Darbe Girişimini hayata geçirdiler, başaramadılar.

Zorla olmayınca “sandıkta yenmeyi deneyeceğiz” diyor Siyonist uşağı Joe Biden.

Suriye’de, Irak’ın kuzeyinde, Doğu Akdeniz’de, Ege’de tam bir istiklal mücadelesi veriyoruz. Sınır ötesi harekatlarla İsrail’in ve hamilerinin oyununu bozduk. Akdeniz’de ikinci Sevr’i yırtıp atmak için azami çaba sarf ediyoruz.

Bu süreçte muhalefet kanadı bu büyük mücadele sürecinin içinde milli meselelerde iktidara destek veriyor mu? Değilse iktidarı ele geçirme hırsı ve hevesiyle bu tarihi geçiş döneminde dışardakilerle kirli ilişkilere mi giriyor?

İşte bu iki seçenek, muhalefeti test eden ve edecek olan çok önemli bir sınavdır.

“OUR BOYS”LARLA SEÇİM KAZANMAK

İçeride olup da dışarı çalışanlara ve iç-dış kirli ittifakın paralel çıkarları için çaba harcayanlara seslenmek isterim.

Geçmiş geçmişte kaldı.

Bir dönem darbelerle, muhtıralarla geminizi yürüttünüz, ülkeyi yerlerde süründürdünüz. Ülkenin onurunu ayaklar altına alıp, kendi kişisel hesaplarınız için ülkeyi satıp vurgunları iç ettiniz.

Fakat artık herkes her şeyin çok farkında.

Kim kimle iş tutuyor? O kadar açık ki…

Bir yerden çıkmasa diğer taraftan, okyanus ötesinden patlak veriyor.

İlkeli olun! Omurgalı olun! Buralı olun! Yerli olun!

ERDOĞAN ABD SEÇİMİNE DAMGA VURDU

ABD seçimlerinde Türkiye ve Erdoğan sıklıkla gündem oluyor. Söylemselleştirilen vaatlerde kimi Erdoğan ile iyi geçindiği için hanesine artı yazıyor, kimi ise Erdoğan’ı devirmek iddiasıyla puan toplamaya çalışıyor.

Vaadlere kısaca bakalım;

Trump: “Beni seçin. Erdoğan zehir gibi ancak ben baş edebilirim. Dünya liderleri bana ‘Erdoğan’ın dinleyeceği tek kişi sensin, çünkü o kişilik bir tek sende var, onunla anlaşabiliyorsun’ dediler ki, bu doğru, ben onunla anlaşabiliyorum. Joe Biden; Şi, Putin, Erdoğan gibi zeki liderlerle baş edemez.”

Biden: “Ben seçilirsen Erdoğan’ı devireceğim.”

LAWRENCE’LER ARTIK ARAP KÖKENLİ

Birleşik Arap emirlikleri (BAE) ve İsrail arasında yıllardır devam eden ortaklık resmiyet kazandı.

Filistinli hain Muhammed Dahlan, BAE üzerinden İsrail’in tüm kirli planlarını hayata geçirme çabasında. Dahlan daha önce İsrail’e çalıştığı için, ihanetle suçlanıp 2011’de Gazze’den kovulmuştu.

Yani özetle; Lawrence’ler artık Arap kökenli.

Arapların içinden çıkan hainler satın alınıp, Lawrenceleştiriliyor.

Türkiye ise son gelişmelere ve BAE-İsrail arasındaki anlaşmaya tepki verdi: “Tarih, Filistin halkına ihanet edenleri unutmayacak.”