Kupada ve hazırlık maçlarında attığı gollerle “hazırım” sinyali veren Emre Akbaba, Süper Lig’in 2. yarısındaki ilk maça golle döndü. Galatasaray’ın devre arasında yaptığı en iyi transfer net Emre Akbaba, takıma adeta ilaç gibi geldi.

Özellikle ilk 45 dakika olağan üstü bir performans sergileyen Akbaba takımının itici gücü oldu. Emre eminim ki çalıştıkça eskisinden daha iyi olacaktır.

*

Galatasaray’da sol bek krizi Saracchi transferiyle çözüme kavuşsa da sağ bek ve stoper bölgesi patlak veriyor. Linnes henüz hazır olmadığı için oynanan Denizli maçında ataklar hep sol kanattan oldu.

Saracchi’nin isabetli ortaları Falcao’yu daha çok topla buluşturdu. Genç sol bek, Emre Akbaba’ya da yaptığı asistiyle beğeni topladı. Stoperden hatalar Denizli’nin hanesine 1 gol yazdırdı.

Marcao’nun ve Donk’un uyuduğu anlarda Denizli golü buldu. Muslera bu durum farkı olduğu için 2 oyuncu da sitem etti.

Önümüzdeki maçlarda da bu tür hatalar Galatasaray’a çok puan kaybettirebilir. Ama her şeye rağmen Galatasaray kazanmayı bildi ve sezonun 2. yarısına galibiyetle başladı.

*

Lemina her maç olduğu gibi bu karşılaşmada da soğukkanlı ve takımını diri tutarak oynadı. Ömer’in yaptığı hataları Lemina kapattı. Galatasaray’da kadro oturdu diyebilirim. Ömer Bayram bu kadroda çok sırıtacak mı?.. Önümüzdeki haftalarda belli olacaktır…