Galatasaray bu sezon nihayet Alanyaspor’a karşı galibiyet alabildi. Sarı-Kırmızılı takım bu zorlu deplasmanda tamamen skora yönelik oynadı diyebilirim. İyi oyun sergilemek yerine Galatasaray, skor üstünlüğünü aldıktan sonra maç boyunca kontrollü oynamayı tercih etti.

Özellikle maçın hakemi Zorbay Küçük, adeta “Yok artık” dedirtecek kararlara imza attı. Sadece maçın hakemi değil VAR odası da Onyekuru’ya yapılan net faulü görmezden gelerek penaltıyı es geçti. Maçın hakeminin VAR’a gitmemesi de ayrı bir operasyon şekli. Ayrıca Luyindamaya yapılan faul net kırmızı karttı. VAR’a giden Zorbay Küçük, çekirdek çıtlayan VAR odasının oyna devam kararına uydu. Aynı pozisyonun benzeri Beşiktaş maçında Diagne yaşamıştı. İş Galatasaray’a gelince kırmızı kartlar cezalar havada uçuşuyor. Peki ya şimdi soruyoruz: Herkese VAR'da Cimbom’a YOK mu?..

Muslera bildiğimiz gibi

Alanyaspor’un Galatasaray kalesini ablukaya aldığı dakikalarda Kaptan Muslera kalesinde adeta devleşerek bu zorunlu maçta 3 puanın mimarlarından biri oldu.

Mohammed çok istekli

Galatasaray’ın yıldız adayı Mohammed 5. maçında boş geçti. Bir şutu direkten dönen Mohammed maç içerisinde gol atmak için çok istekliydi. Mohammed her geçen gün takıma daha da adapte oluyor. İnanıyorum ki gollerine devam ederek Galatasaray’da çok güzel işlere imza atacaktır.