40 yıldır askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, doktorumuzu, siyasetçimizi, işçileri, köylüleri, sivilleri, çocukları katleden PKK diye bir terör örgütü var!

İsmini hiç duydunuz mu?

Bizimle dalga mı geçiyorsun diye düşünen okuyucularım olabilir. İnanın dalga geçmiyorum. Ankara’da bu terör örgütünü hala bilmeyen genel başkanlar, partiler, siyasetçiler ve milletvekilleri var…

Örgütün ismini biliyorlar bilmesine ama terör örgütü olarak tanımadıkları anlaşılıyor.

PKK, 1990’da içinde saklandığı SHP’den ( CHP) ayrıldığı günden beri kendi partileriyle Türkiye’yi karıştırmak için çalışıyor.

Bunu dünyada duymayan, görmeyen ve bilmeyen kalmadı. Ama ne hikmetse Ankara’da PKK’nın “terör partilerinden” habersizmiş gibi davranan parti ve genel başkanları var!

MİLLETİMİZ PKK’YI DA ANKARA’DAKİ DESTEKÇİLERİNİ DE ÇOK İYİ BİLİYOR

CHP, kendi içinden doğurduğu PKK’nın siyasi ayaklarının son versiyonu olan HDP’nin kim olduğunu, neye hizmet ettiğini, kimden emir aldığını bilmiyor gibi davranıyor.

Bunu hem kendi seçmenine, hem de ittifak yaptığı milliyetçi/ülkücü olduğunu iddia eden İyi Parti ve dindar/muhafazakar olduğunu iddia eden Saadet Partisi’ne de çok güzel yutturuyor…

PKK’nın eli kanlı bir terör örgütü, HDP’nin de bu terör örgütünün siyasi ayağı olduğundan habersizmiş gibi davranan partiler ve genel başkanları artık şunu bilsin. Millet bu numaranızı artık yutmuyor.

CHP’nin başını çektiği, PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerinin açıkça desteklediği ittifakın; 3/5 oy fazla alma, 1/2 belediye başkanı ya da milletvekili fazla almanın çok ötesinde hesapları var.

Erdoğan’a karşı verdikleri savaşın amacı; ABD ve Batı’ya bağlı, güçsüz bir Türkiye hayalidir.

Türkiye’ye zarar veren, ekonomimize yük, huzurumuza darbe, insanlarımızın canına musallat olmuş, vatanımızı bölmek isteyen bu terör örgütü ve siyasi ayağı ile birlikte olanlar bunların her cürmüne ortaktır!

PKK VE HDP’NİN ELİNDEKİ KANI SİLMEYE DE GİZLEMEYE DE GÜCÜNÜZ YETMEZ

PKK’nın her kanlı saldırısından sonra onları aklamaya çalışanların aslında yapmak istediği şey; PKK’nın elindeki kanı temizlemek ve PKK ile HDP’nin içinde yüzdüğü kan gölünün üstünü örtmektir!

PKK’nın ve HDP’nin elindeki kanı silmeye, içinde yüzdükleri kan gölünü gizlemeye CHP’nin de, İyi Parti’nin de, Saadet Partisi’nin de gücü yetmez.

Bu partilerin PKK’nın 13 canımızı katletmesini kınamak yerine Cumhurbaşkanımıza saldırması, nerede durduklarının en açık ve net fotoğrafıdır.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Meseleyi Cumhurbaşkanımızın üzerine yıkmaya çalışmak, terör örgütünü ve PKK’yı aklamaktır” sözü fotoğrafın can alıcı ayrıntısıdır!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin CHP çatısı altında; “Ha Kandil’deki Karayılan, ha mecliste oturan kara çiyan; ha Duran Kalkan, ha Pervin Buldan” çıkışı ise şer ittifaka meydan okumadır!

Kırk yıldır ABD’nin başımıza musallat ettiği terör örgütleriyle mücadele eden Türkiye, er ya da geç bu terör örgütlerini de, arkasında duran destekçilerini de yerle bir edecek…

Bu da benim tarihe düşülecek notum olsun!..