Mısır’ın sıcak ikliminden Galatasaray’a transfer olan Muhammed, soğuk Türk Telekom Stadyumu'nda kale direklerini bükerek attığı gollerle adeta içimizi ısıttı. Muhammed oyun içerisinde pres yaparak, Erzurum savunmasını baskı altında bırakıp başarılı bir performans sergiledi. Özellikle Muhammed’in attığı 2. gol Arda’ya yazar. Arda’nın futbol zekası Galatasaray’a dün akşam 3 puanı getirdi. Takımını saha içerisinde yöneten Arda Turan’ın Yedlin ile uyum içerisinde oynaması da dikkatlerden kaçmadı.

*

Erzurumsporlu futbolcular deplasmana futbol oynamaya değil hakeme itiraz etmeye gelmişler. Galatasaray’ın 2. golünde resmen oyuna başlamak istemediler. Arda’nın pozisyonunu dakikalarca tartıştılar. Top santraya gelene kadar bütün Erzurumsporlu futbolcuların aklından “Soyunma odasına mı gitsek” düşüncesi geçmiş gibiydi. Hakeme değinmek hiç istemiyorum; berbat kararlarla felaket bir maç yönetti. Onyekuru’ya yapılan hareketin faul olduğunu ve golün iptal edilmeyeceğini öğrenmeli...

*

Olayın kahramanı Muhammed oyundan çıkarak yerini Falcao’ya bıraktı. Falcao sanki yıllardır yedek kulübesinde oturuyormuş da ilk defa maça çıkıyormuş hissi oluşturdu. Bu hisse kapılmakta haksız olduğumu düşünmüyorum... Sadece yedek kulübesinde yıllarca oturmadı. Sizlere sorum olacak dostlar; Falcao’dan ne bekliyorsunuz?..

Galatasaray kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ankara deplasmanında görüşmek üzere...