Saadet Partisi, Erbakan Hocamızın vefatından sonra garip garip icraatların, tuhaf tuhaf fotoğrafların, çirkin çirkin ittifakların altına imza atıyor…

Rahmetli Erbakan’ın gece gündüz çalışarak inşa ettiği siyasi kimlik ve Müslümanlara bıraktığı şerefli siyasi mirası hiçe sayarak yapıyorlar bunu!

Erbakan, 1969 yılından vefat edinceye kadar siyasi mücadelesine devam etmiştir. Bir inanca, bir davaya adanmış; örnek alınacak, ders çıkarılacak bir mücadele ortaya koyarak son nefesini vermiştir!

Erbakan, elli yıllık siyasi, milli ve manevi mücadelesinde hep dik durdu. Her zaman hak ve hakikatten yana bir duruş ortaya koydu. 3/5 oy için kılıktan kılığa da girmedi…

Öyle değerli bir miras bıraktı ki, tüm İslam dünyasına örnek olan bir yol açtı!

 ERBAKAN’IN MİRASINA KONANLAR O DAVAYI YOK EDİYOR

O mirasa konan SP yönetimi, zücaciye dükkânına giren fil gibi ortalığı kırıp döküyor…

Erbakan, 1980 ve 1997’de başında bulunduğu MSP ve RP’nin organize ettiği “Kudüs Yürüyüşü” ve “Kudüs Gecesi” bahane edilerek darbe yapılmış bir liderdir.

Bu darbelerin siyasi ayağı da CHP’dir!

Peki şimdi SP’nin başındakiler ne yapıyor? İstanbul’da düzenlediği “Büyük Kudüs Mitingine” CHP’nin başındaki zat ile CHP’li Ekrem’i başkonuk olarak çağırdılar.

Kudüs mitinglerini bahane edip askeri darbeleri teşvik eden ve arkasında duran CHP’yi “Kudüs Mitinginde” şeref konuğu yapmak hangi SP’linin aklına geldi acaba?

Mitingde konuşan CHP’nin başındaki zat da, Ekrem de İsrail’in Müslümanlara yaptığı zulümleri, İsrail’in işlediği insanlık dışı suçları tek bir cümleyle eleştirmediler!

ERBAKAN’A HAKARET EDEN ZİHNİYET TÖRENDE EN ÖNDE

Erbakan’ın siyaset sahnesine adım attığı MNP’den vefat edinceye kadar başında bulunduğu SP’ye kadar CHP zihniyeti Erbakan’a sürekli hakaret etti, aşağıladı, nefrete varan söylemlerle saldırdı…

“İrticacı”, “mürteci”, “gerici”, “yobaz”, “şeriatçı” gibi sözlerle Erbakan’a, seçmenlerine ve Müslümanlara hakaret ettiler yıllarca…

28 Şubat sürecinde yaptıkları alçak saldırı ve söyledikleri çirkin sözler her Müslümanın yüreğinde derin yaralar açmış, bilinçaltında tedavi edilemez izler bırakmıştır…

Mirasyedi SP’liler ise Erbakan’ı anma programına başmisafir olarak CHP’nin başındaki ile  Müslüman Kürtlere hayat hakkı tanımayan terör örgütünün siyasi ayağı HDP’nin başındaki piyonu çağırıyorlar!

CHP’nin derdi müttefiki SP’yi kaybetmemek. HDP’nin derdi ellerindeki Müslüman kanını gizlemek.

SP, Kudüs Mitingi ve Erbakan’ı anma programında ortaya koyduğu iki fotoğrafla birçok şeye ihanet ediliyor.

Öncelikle Peygamber Efendimizin (sav) emaneti Mescid-i Aksa davasına, “Kudüs’ü kurtarmadan yüzüm gülmeyecek” diyen Selahaddin’e, Siyonistlere “Kudüs bana ait değil, Müslümanlara ait” diyen II. Abdülhamid’e, ömrünü “Kudüs’ün özgürlüğüne adamış” Erbakan’a ve İsrail’e “One Minut” çekerek karizmasını çizen, dokunulmazlığını yerle bir eden Erdoğan’a ihanettir!

İyi de SP’nin başındakiler, Erbakan’ın elli yılda inşa ettiği mirasını yıkma ve yok etme hakkını kimden alıyorlar?