Geçtiğimiz hafta Ankara’da futbol oynamayan ve hakem hatalarına maruz kalan Galatasaray bu kez kendi evinde kendi ayağına sıktı. Karşılaşmadaki bütün goller Galatasaraylı futbolculardan geldi. Özellikle Linnes’in Sivasspor adına 2 golde de katkı sağlaması Galatasaray’ı bitirdi. Linnes dün gece sahanın en kötü futbolcusuydu. Sivassporlu Grade ise sahanın sahtekârı. 2 pozisyonda da yerde yatarak oyunu soğutmayı başardı. Yatabare’ye ise çıkmayan kırmızı kart, Diagne’nin kırmızı kart yediği pozisyonunu akıllara getirdi.

Galatasaray şampiyonluk yarışında koptu mu?.. Soruları gündeme yavaş yavaş çıkacaktır. Fakat her şey için çok erken. İzleyip görelim derim.

Gelelim Falcao’ya... Muhammed’in yokluğunda Falcao attığı 2 golle buradayım dedi. Falcao için güzel bir dönüş maçı olsa da Galatasaray adına kötü bir sonuç geldi.

Fatih Hoca, Gedson ve Belhanda'yı yan yana oynattığı için bence pişman. Gedson gerçekten çok kötü bir performans ortaya koyuyor. Kötü dediğimiz Belhanda bile daha etkili bir oyun oynadı. Saha içerisinde Muslera takım arkadaşlarına çok sitem etti ve sinirli bir şekilde soyunma odasına gitti. Sıradaki sıkıntılı maç Kayseri. Bakalım neler olacak?..