Geride bıraktığımız haftalarda ısrarla kazanan kadroyu bozmak istemeyen Fatih Hoca, Kayserispor’a karşı çok farklı bir oyun tarzıyla öğrencilerini sahaya sürdü. Zaman zaman oyun akışında da taktik değiştiren başarılı teknik adam, 2 haftanın ardından tam puan alabildi.
Bu gelen 3 puanın baş mimarlarından biri olan Falcao, oynadığı futbolla adeta parmak ısırttı. Galatasaray’ın “sakat yıldızı” artık eskisinde daha güçlü bir şekilde geri döndüğünü oynadığı 3 maçta da gol atarak ispatlamış oldu. Gol atmakla yetinmeyen yıldız futbol, Onyekuru’ya da asist yaptı. Hem de öyle bir asist yaptı ki kale direklerini kullandı. Onyekuru ise oyunun son dakikalarında oyuna dahil olmasına rağmen 2 gol atarak 'Ben buradayım' dercesine mesaj verdi. Galatasaray takımının hücum hattı gerçekten çok güçlü oldu. Ayrıca şunu da belirtmek isterim; Gedsonlu Galatasaray ilk defa dün gece güzel bir oyun sergiledi. Gedson’u hemen hemen her maç eleştirirdim fakat bu sefer tebrik etmek istiyorum. Ne demişler, yiğidi öldür hakkını yeme. 'Belhadasız Galatasaray Gedson ile kazandı' diyebilir miyiz?..
*
Savunma alarm veriyor. Sivasspor maçında Linnes, dün gece ise Luyindama tehlike çanlarını çaldı. Luyindama çok net 2 hata yaparak her şeyi altüst edebilirdi. Fatih Hoca bu bölgeye çok dikkat etmeli. Rizespor maçında görüşmek üzere...