İsrail teröristi, günlerdir Filistin’de çocuk, kadın ve yaşlı demeden; sivillerin başlarına, evlerine, işyerlerine bomba ve füze yağdırıyor. Çoğu kadın ve çocuk yüzlerce masum katledildi…Her zamanki gibi tüm dünya seyrediyor. Hatta bu sefer seyretmekle kalmıyor; açıkça, lafı evirip çevirmeden İsrail’in katliamlarını destekleyen açıklamalar yapıyorlar.İsrail bu ülkelerin desteğinden duyduğu memnuniyeti gururla duyururken; destek açıklamasıyla yetinmeyen Avusturya, Çekya ve Slovenya hükümet binalarına İsrail bayrağı dikerek daha önce görülmemiş bir ALÇAKLIĞA imza attılar. İsrail’e verilen bu kanlı destek “küfrün Müslümanlar karşısında tek millet olduğunu” bize bir kez daha gösterdi!

SİYONİZM, EMPERYALİZM VE HAÇLILARI DURDURACAK BAŞKA BİR YOL BULUNMALI

İsrail terörü, katliam ve işgalleri artık Filistin sınırlarını, Ortadoğu coğrafyasını, İslam dünyasını aştı. Filistin’in direnişi ve İslam dünyasının etkisiz itirazları İsrail’i durdurmaya yetmiyor.Bunu kabul edip gerçekle yüzleşmeliyiz. Sahipsiz Filistin halkının onurlu direnişi; tanklara, uçaklara, füzelere karşı taş ve sapanlarla gösterdiği şanlı direniş İsrail zulmünü, işgalini ve katliamlarını durduramıyor.İslam dünyasının sözleri, eleştirileri, tepkileri beş para etmiyor.

Çoğu ülke zaten İsrail’in koruyucu hamisi olan ABD ve İngiltere’nin uşaklığını yapıyor.Bu ülkeler, İsrail’le “dost” olurken kendi halklarına karşı “düşman” gibiler. Esed, Zayet ve Küçük Selman Ortadoğu’nun olmayan huzurunu iyice kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Bu noktada tek onurlu duruş Türkiye’nin liderliğinde Pakistan, Azerbaycan ve Katar’ın oluşturacağı bir blokla Filistinlilerin yanında durmaktır. Batı emperyalizm ve Haçlı ruhunun 73 yıldır “terörist İsrail’in” yanındaki duruşuna, KARŞI BİR DURUŞ göstermenin zamanı geldi.

ORTADOĞU’DAKİ ABD UŞAĞI DİKTATÖRLERE KARŞI “İNTİFADA” BAŞLAMALI

Filistin İntifadası, İsrail ve destekçisi Haçlı dünyasını durdurmaya yetmedi. Şimdi başka bir “direniş evresine” geçme zamanı.Katil İsrail’i durdurmanın adımlarından biri etrafındaki dostlarına hadlerini bildirmektir. Arap dünyası bir yıl önce peş peşe bu terör örgütü devletle normalleşme anlaşmaları imzaladı…

İşte o ülkelerin halkları başlarındaki ABD uşağı, Siyonist dostu diktatörlere karşı “İntifada” başlatmalıdır…Ürdün, Suud, BAE, Umman, Bahreyn krallarının “tahtlarını” sallamanın zamanı geldi. Filistin İntifadasının gücü İsrail’e yetmiyor ama “Halkların İntifadasının” Arap diktatörlerine gücünün yeteceğine eminim!

İsrail dostu “diktatör kralların” tahtlarını sallayacak bir İNTİFADA karşısında bakalım zulümlerine bu kadar rahat ve pervasızca devam edebilecekler mi?Diktatör krallara huzuru haram etmenin vakti geldi. Filistinliler Mescid-i Aksa için ölürken onların saraylarda keyif yapması kabul edilemez. “Halkların İntifadası” mutlaka Filistin’in elini güçlendirecek, İsrail’in elini zayıflatacak bir adımdır.İsrail ve ABD’nin tüm hesapları bozulacak ve tüm hedeflerine ağır bir darbe indirilmiş olacaktır. Bunu İslam ülkeleri başaramıyorsa, Müslüman halkların harekete geçme zamanı gelmiş demektir.O zaman başlasın “Halkların İntifadası”!Filistin’e destek, düşman ve işbirlikçilerine isyan…