Geçen hafta Konya’da çok vahim bir katliam yaşandı. İki komşu ailenin 2010 yılına dayanan husumeti 2021’de bir katliamla sonuçlandı.

7 kişilik aile, komşuları tarafından öldürüldü, evleri ateşe verildi…

Bu vahim olayda da her açıdan “oy” ve “terörist” devşirme derdinde olanların; Türkiye’yi karıştırmak için can atan “ırkçı vampirlerin” gerçek yüzünü gördük!

İki komşunun şahsi kavgasını “ Türk-Kürt” kavgasına çevirmek isteyen, kanla beslenen malum parti bu kez Konya’da sahneye çıktı.

Olayı, “Türkler, Kürtleri öldürdü” algısıyla körükleyen HDP’nin Eş Başkanı’nın Arap, parti sözcüsünün de Türk kökenli olmasının yorumunu siz değerli okuyucuma bırakıyorum!

KARDEŞLERİ KİRLİ EMELLERİNİZE ALET EDEMEYECEKSİNİZ

Olayın polise intikalinden itibaren Vali Vahdettin Özkan (Kendisi Muş doğumlu. 31 yıllık devlet görevinin 21 yılı Kürt vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı illerde geçmiş) ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz (Eski Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı) provokasyon ihtimalini de bildikleri için titiz bir çalışma yürüttüler…

Akıllarda hiçbir soru işareti bırakmadan basına ve kamuoyuna açıklamalar yaptılar. Başsavcı Solmaz, hemen bir Başsavcı vekili ve üç cumhuriyet savcısını bu olayı incelemek üzere görevlendirdi…

Olayla ilgisi olduğu düşünülen 16 kişi hemen gözaltına alındı!

AK Parti, Adalet Bakanı ve Genel Merkezden üst düzey katılımla cenazede yer alarak ailenin acısına ortak oldu. Provokasyon heveslilerinin beklentilerini boşa çıkardılar.

Konya, Mevlana’nın hoşgörü şehri, KARDEŞLİĞİN sarsılmaz KALESİDİR!

Öldürülen aile bireylerinin Kürt kökenli olmasından ellerini ovuşturan HDP ve CHP gibi zavallılar Konya’dan da eli boş döndüler. Katledilen Kürt ailenin akrabalarının “İslam’i duruşu” HDP’nin hesap ve beklentilerini tamamen boşa çıkardı!

HDP ve CHP, Türkiye’deki kardeşliği bozamadıkları gibi Konya’daki kardeşliği de bozamayacaklar.  

HDP’nin Türkiye’yi bölmek, CHP’nin ABD’ye uşaklık konusundaki arzu ve çabalarına Türkler de Kürtler de destek vermeyecek.

HDP’NİN VE PKK’NIN HEDEFİNDEKİ ÖZEL ŞEHİR: KONYA

HDP, her seçimde Konya’ya özel bir ekip gönderir. Mahalle mahalle, kapı kapı gezerler. Her seçimde de bir önceki seçimden daha çok oy alıyorlar…

AK Parti, tehlikenin farkında olduğundan her seçimde Kürt kökenli vatandaşlarımızla koordinasyonu sağlamak, onları temsil etmek üzere en az iki milletvekilini meclise gönderir…

Şu anda da AK Parti’nin Konya’daki on milletvekilinden ikisi Kürt kökenlidir!

AK Parti, HDP’nin terörü Konya’ya taşıma çabalarını görüyor, buna önlem almaya çalışıyor. Ama seçtiği Kürt kökenli Milletvekilleri (istisnalar hariç) ya bu tehdidin farkında değil ya da tehditle mücadele konusunda istekli değiller!

SONUÇ:

Türkler ve Kürtler; Kalu Bela’dan beri “Din kardeşidir!”

637’den beri “Coğrafya Kardeşidir!” 1071’den beri “Vatan Kardeşidir”

1299’dan beri “Millet Kardeşidir!” 1920’den beri “Türkiye Kardeşidir!”

Bu KARDEŞLİĞİ bozmaya ABD, İsrail ve içimizdeki uşaklarının gücü yetmez!