“Aşk Bodrum’da yaşanıyor güzelim/Bodrum bana ben Bodrum’a özelim.” Bülent Serttaş’ın “Beyaz Türkler” için besteleyip söylediği bu şarkıyı duymuş olmalısınız.

Hani şu yaz aylarında “Beyaz Türklerin” yüz liraya lahmacun yediği Bodrum’un akşamlarını ve aşklarını anlattığı popüler şarkısı…

“Sözde” bir sanatçıdan bugünlerde “Aşk Kandil’de yaşanıyor güzelim” şarkısını besteleyip söylemesini bekliyorum…

Malum ülkemizde çok fazla sayıda “terör sevici” sözde sanatçı var!

Nereden çıktı “Aşk Kandil’de yaşanıyor güzelim” şarkısı diyenler olabilir. Bir terör yuvası olan Kandil’de aşkta nereden çıktı?

Günlerdir HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in terörist Veli Bora ile Kandil’de sarmaş dolaş olduğu fotoğraflar gazetelerin sayfalarını süslüyor…

KANDİL’DEN TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NE ÇIKAN YOL

Terör örgütüne destek veren milletvekilleri 1990’dan önce yuvalandıkları CHP içinden meclise girerlerdi. 1990’dan sonra Leyla Zana’nın Meclis’te Kürtçe yemin etmesiyle CHP bu milletvekillerini artık milletten gizleyemez duruma geldi ve yollarını ayırdılar.

Ama CHP’nin bu terör destekçi siyasetçilere ve kurdukları partilere desteği hiçbir zaman bitmedi.

HDP’nin ilk kez parti olarak girdiği ve baraj altında kalma ihtimalinin bulunduğu seçimde CHP, “her CHP’linin evinden HDP’ye bir oy verin” çağrısı yapıldı.

HDP o gün bu gündür seçimlere parti olarak giriyor, barajı aşıyor ve mecliste terör ve terör örgütünün propagandasını yapmaya devam ediyor.

PKK’nın Kandil’den Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne çıkan yolu inşa etmesi mümkün değil. Bu yolu CHP’nin yaptığını ve koruduğunu hiç düşündünüz mü?

AKŞENER, DEMİRTAŞ İLE KAHVALTI YAPMAYI BEKLİYOR

HDP’nin eski ve mevcut genel başkanlarıyla milletvekillerinin çoğu hakkında “terörle” ilgili dokunulmazlıklarının kaldırılması dosyaları var. CHP’nin bundan rahatsız olmaması gayet normal.

Sözde milliyetçi İyi Parti ile sözde muhafazakâr Saadet Partisi’nin sessizliklerini de artık anlıyorum. Bu birlikteliğin emrini veren “üst bir güç” var. Bu güç partileri kontrol ediyor ve yönetiyor.

HDP Milletvekili Semra Güzel’in bir teröristle Kandil’de fotoğraflarının çıkmasını çok da yadırgamayın.

Demirtaş, “terör” suçlamalarıyla cezaevinde değil mi?

Peki her gün Demirtaş’a özgürlük isteyen Kılıçdaroğlu’nu, kahvaltı yapmayı bekleyen Akşener’i, çizgisini beğenen Ekrem’i nereye konumlandıracağız?

Semra Güzel’in yaptığıyla; Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu gibi siyasetçilerin HDP ve “terör” konusundaki söylemleri arasında ne fark var?

Sayın Bahçeli, “Meclis’te terörist istemiyoruz” diyor. Çok haklı ve doğru bir duruş. Ama sadece “terörist” sıfatını Güzel’e atfetmek yeterli değil diye düşünüyorum.

Aslında “Terörist elebaşlarını mecliste istemiyoruz” demek lazım. Bu isimlerin kim olduğu konusunda da kendinizi HDP ile sınırlamayın…

Sayın Bahçeli’nin, Kılıçdaroğlu’na “Kandil’in teşrifatçısı ve tedarikçisisin” derken ne demek istediğini anladınız mı?

Meclis’teki elebaşlarına dokunulmadan mecliste terörist, Kandil’de de terör bitmez!