Âdem babamız ve Havva annemize yönelik çirkin yakıştırmalarda bulunulması tüm inananları incitti. Aslında sorun ne  Sezen Aksu’nun maksadını aşan şarkı sözü, ne de stand up yapan Serdar Kuzuloğlu isimli kendini bilmez adamın hakaretleri değil. Hz. Meryem’in iffetini diline dolayan güya ilahiyatçı akademisyen Cihad Kısa’nın saçmalıkları hiç değil.

Çünkü dünya kurulduğu günden bu yana Allah’ın dinine düşmanlık edenler peygamberlere, eşlerine ve annelerine en ağır sözler söylediler. Akıbetleri ise daima aynı oldu. Ebu Leheb’in elleri kurudu. Hz. İsa’ya eziyet edenlerin devletleri tarumar oldu. Onu Roma Valisi Pilatus’a ispiyonlayan hahamların mabetlerini çok geçmeden Roma askerleri başlarına yıktı. Roma bununla da yetinmedi, Yahudilerin yüzlerce yıl boyunca Kudüs’e girmesini yasakladı.

ALLAH HESABINI SORAR, YA SİZ NE YAPIYORSUNUZ?

Hz. Muhammed’in (sav) mektubunu yırtıp atan İran hükümdarı II. Hüsrev’in tıpkı peygamberimizin ettiği bedduada olduğu gibi hem kendisi hem de devleti paramparça oldu. Kendisini oğlu öldürdü. İran’ı ise aradan 30 yıl geçmeden Hz. Ömer fethederek, kibirli Sasani Hanedanı’nı tarihten sildi.

Allah’ın seçkin kulları olan peygamberleri ve ailelerini incitenlerin cezası asla ahirete kalmaz. Bu dünya hayatlarını da bedbaht olarak tamamlar ve aşağılanmış olarak ölürler. Tarih bunun en açık şahididir.

Asıl sorun, kutsallarımıza hakaret edip, müminleri incitenlerin karşısına neden topyekûn karşı çıkmadığımız değil mi? Yoksa Hz. Âdem sadece AK Partili ya da MHP’lilerin mi kutsalıdır?

NEDEN TEPKİ GÖSTERMİYORSUNUZ?

CHP’liler, İP’liler ya da Saadet Partililer için Hz. Âdem insanoğlunun atası ve ilk peygamber değil mi? Hatta Hz. Âdem’in hatırasını, Hz. Meryem’in iffetini korumak sadece Müslümanların üzerine mi vazifedir? Bu topraklarda yaşayan Hıristiyanlar bundan rahatsızlık duymuyorlar mı?

Bazı kendini bilmezler,  Cumhurbaşkanı Erdoğan Hz. Âdem hakkında konuşmak zorunda mıydı, başka kimse yok muydu” diyorlar. Ağzınızı tutan mı vardı?

Kılıçdaroğlu, “Hz. Âdem’e kimse laf söyleyemez” dedi de, biz mi duymadık? Akşener, “Hz. Meryem iffetine Allah’ın kefil olduğu, Al-i İmran Suresi 42. ayette ‘Meryem! Şüphesiz ki Allah seni seçti, tertemiz yaptı ve seni dünyadaki bütün kadınlara üstün kıldı’ diyerek övülen kişidir. Ona hakaret eden kişinin alnını karışlarım” dedi de duymazlıktan mı geldik?

Şehidin bacısına küfredeni partilerinden atmayı bile beceremediler. Cumhurbaşkanına ağza alınmayacak hakaretleri eden kadını kınayacakları yerde, kollarını açıp bağırlarına bastılar. Bir de üstüne “Erdoğan toplumu geriyor” diye tezvirat yapıyorlar.

Gerildiğimiz doğru. Yaydaki ok gibi giderek geriliyoruz.

Toplumun sinir uçlarıyla oynayanların; kutsallarımızla, peygamberlerimizle, şehitlerimizle uğraşmayı sürdürenlerin asıl milletimizi gerdiğini ne zaman anlayacaklar?