ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları dursa da mühimmatlar 14 askerin hayatını kaybetmesine yol açtı.
İran'ın Zencan eyaletinde mühimmat imha çalışmaları sırasında meydana gelen şiddetli patlamada İran Devrim Muhafızları Ordusu mensubu 14 asker hayatını kaybederken, 2 asker de yaralandı.
Ensar el-Mehdi Kolordusu’ndan yapılan açıklamada, patlamanın ABD ve İsrail hava saldırılarından geride kalan mühimmatların etkisiz hale getirilmesi çalışmaları esnasında yaşandığı belirtildi.
Patlamaya türü henüz belirlenemeyen bir mühimmatın yol açtığı kaydedilirken, bölgede bugüne kadar 15 binden fazla patlamamış mühimmatı tespit edilerek etkisiz hale getirildiği bilgisi de paylaşıldı.
Mühimmat infilak etti: 14 asker öldü
İran'da ABD ve İsrail'in düzenlediği saldırılardan geride kalan mühimmatların infilak etmesi sonucu Devrim Muhafızları Ordusu mensubu 14 asker yaşamını yitirdi.
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Gaddar Halil’i görenler gözlerine inanamadı
Şam’dan bildiriyoruz: Safwat Raslan, Suriye Merkez Bankası Başkanlığı Görevine Atandı
FIFA'dan 3 Türk kulübüne 3'er dönem transfer yasağı
Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot'tan Türkiye-AB Gümrük Birliği'nin yenilenmesinin zamanının geldiği mesajı
Aziz Yıldırım’dan el öpme isteğine yanıt
Burcu Köksal CHP'den istifa etti
Kısa video bağımlılığı beynin kontrol mekanizmasını zayıflatıyor
Askeri Liselere Giriş Sınavı sorularının sızdırılması soruşturmasında 7 gözaltı kararı
'Türk Kızılay Kanunu Teklifi' TBMM'de
MİT, hassas bilgileri yabancı servislere aktaran 7 kişiyi yakaladı




