Halk ekmek fabrikasını ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, amaçlarının rekabet oluşturmak değil, ihtiyaç sahiplerine destek olmak olduğunu söyledi. Başkan Kayda, " Sosyal belediyecilik anlayışımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, Salihli Belediyesi olarak halkımıza daha ucuz ve ekonomik ekmek sunmak amacıyla halk ekmek fabrikamızda sağlıklı şartlarda üretimimiz devam ediyor. İlçe merkezinde 8 satış noktası ve Poyrazdamları mahallemiz olmak üzere 9 satış noktasında 200 gram ekmek 5 liradan satılmaktadır. Üretken belediyecilik anlayışımızla Salihli'miz için üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Salihli'de halk ekmek satış noktaları şu şekilde:

Bakan Bayraktar paylaştı: Türkiye ve ABD arasında dev anlaşma! Bakan Bayraktar paylaştı: Türkiye ve ABD arasında dev anlaşma!

Poyrazdamları Mahallesi
Dedetaşı Mahallesi
Keli Mahallesi
Kurtuluş Pazaryeri
Gümüşçayı Semt Pazaryeri
Devlet Bahçeli Kent Meydanı
Mehmetçik Parkı yanı
Özyurt Mahallesi Muhtarlık Binası
Yeşilyurt Mahallesi Muhtarlık Binası
Barış Mahallesi Muhtarlık Binası
Halk ekmek satış noktaları Pazar günü hizmet vermiyor.

İhtiyaç sahiplerine destek

Salihli Belediyesi'nin halk ekmek fabrikası, ihtiyaç sahibi vatandaşların bütçelerine katkı sağlıyor. 200 gram ekmeğin 5 liradan satılması, ihtiyaç sahibi vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını daha uygun fiyata karşılamalarını mümkün kılıyor.

Rekabet değil, destek

Belediye Başkanı Zeki Kayda, halk ekmek fabrikasının amacının rekabet oluşturmak olmadığını, ihtiyaç sahiplerine destek olmak olduğunu vurguladı. Kayda, "Sosyal belediyecilik anlayışımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı hedefliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi