Olay, Samsun'un Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evine giden ev hanımı S.Ç. (43) ile dolmuşta karşılaşan O.K. (33) ile A.U. (26) adlı kadın, kadının boynundaki altın zincire takılı 30 bin liralık tam altını fark edince kendisine takibe aldılar. S.Ç. ile birlikte dolmuştan inen O.K. ve A.U. kadını evinin önüne kadar takip etti. S.Ç. oturduğu evin apartman girişinden girdiği sırada peşinden takip eden O.K., kadının boynundaki altın zinciri kapkaç yöntemiyle alıp kaçtı. Polis önce A.U. adlı kadını, ardından da çaldığı altın ile kaçan O.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Çalıntı altın sahibine teslim edildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğindeki sorguları tamamlanan A.U. adlı kadın ile O.K. isimli şahıs bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Takip ettikleri kadının boynundaki altını çalan kapkaçılar adliyede
Samsun'da dolmuşta karşılaşıp boynundaki altını fark edince takip ederek kadının zincire takılı 30 bin liralık tam altını kapkaç yöntemiyle alıp kaçan 2 kişi adliyeye sevk edildi.
Editör: Murat Kahriman
Yorumlar
Trend Haberler
Lewis Carroll'ın Alice Harikalar Diyarında adlı kitabında Alice'in büyümesine sebep olan sihirli yiyecek nedir?
Sözleri büyük tepki çekmişti! Linet'in Ankara konseri iptal!
Gizem'in ölümüne neden olan sürücü adli kontrolle serbest bırakıldı
Suriye iki ülkenin vatandaşlarına kapıyı kapattı, THY taşımayacağını duyurdu!
Süleyman Soylu'dan karar! Siyaseti bırakıyorum
Bağcılar'da dehşet! Küçük çocuğu taşla öldürdüler
Türkiye'yi kızdıracak PKK iddiası! Türkmen lider açıkladı
Yediği kumpir canından etmişti! Ölümcül virüs tespit edildi
Sergen Yalçın çıldırdı! "Onu rezil rüsva ederim"
İmralı'ya giden DEM heyetine uyarı! Bir mesaj da Erdoğan'dan