Kainat Güzellik Yarışması’nda bu yıl Türkiye’yi temsil eden Ceren Arslan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.
Ünlü güzel, yarışmanın ilk gününden beri gerek güzelliği gerek paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.
İZİN VERİLMEDİ
Tayland’da yarın yapılacak final gecesi öncesi ilk olarak ulusal kostüm şovu için podyuma çıkan Ceren Arslan, Osmanlı motifleriyle bezeli elbisesiyle beğeni topladı. Eline çizdiği Türk bayrağı ile dikkat çeken 26 yaşındaki Ceren Arslan, ardından da vücudunu saran altın renkli bir elbise giydi.
Ceren Arslan'ın, sahnedeyken destekçilerinden birinin elindeki Türk bayrağını istediği, fakat güvenlik tarafından izin verilmediği anlar ortaya çıktı.
Türk bayrağı isteği kabul edilmedi
Tayland’da yarın düzenlenecek Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek Ceren Arslan, Türk bayrağını istedi, fakat izin verilmedi.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
BM Genel Kurulu'nda dikkat çeken an: Şara, Erdoğan konuşurken Instagram'da görüntülendi
7 ilçede spa ve sauna merkezlerine fuhuş operasyonu... İşte detaylar!
Endonezya liderinden Filistin çıkışı!
Victor Osimhen için kötü haber... İşte detaylar!
Gaziantep merkezli yasa dışı bahis operasyonu: 151 şüpheli yakalandı
Yazarımız Mustafa Süs’ün yeni kitabı “Dağda Dağ’lananlar” okuyucuyla buluştu!
Icardi’nin başını derde sokan video ortaya çıktı
Serdar Ali Çeliker açıkladı: Aziz Yıldırım ile Asensio arasında dikkat çeken diyalog... İşte detaylar!
Uzmanından Girne gemi kazası sonrası dikkat çeken uyarı
Bakan Şimşek'ten çok konuşulacak borsa çıkışı!




