11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'i ağırladığımız şu günlerde bayrama da az bir süre kaldı. Milyonlarca kişi Ramazan Bayramı hazırlığını sürdürürken akıllarda tek bir soru var: '2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün?' Bu sorunun net yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bir süredir bayramın uzatılıp uzatılmayacağı merak edilirken bayram tatilinin 9 gün olacağı iddiaları da gündeme geldi. Peki Ramazan Bayramı tatili uzatıldı mı 2022? Bayram tatili birleşince kaç gün olacak? İşte Bayram tatili açıklaması son dakika...

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ UZATILDI MI 2022?

2022 Ramazan Bayramı arifesi 1 Mayıs Pazar günü eda edilecek. 2 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı 4 Nisan'da bitecek.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağı iddia ediliyor. Vatandaşların bu yönde bir beklentisi olsa da henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Son dakika gelişmeler oldukça haberimizde yer verilecektir.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram öncesinde yapacağı Kabine toplantısında konuyu ele alması ve Millete Sesleniş konuşmasında Ramazan Bayramı tatil kararını açıklaması bekleniyor.

BAYRAM TATİLİ BİRLEŞİNCE KAÇ GÜN OLACAK?

Ramazan Bayramı tatili şu an için hafta sonu günleriyle birleştiğinde toplam 5 gün görünüyor.

Bayram tatilinin 9 güne uzatılacağına dair henüz bir açıklama gelmedi. Konuya ilişkin resmi duyuru yapıldığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

Bu yılki Ramazan Bayramı takvimine göre;

  • 1 Mayıs 2022 Pazar: Ramazan Bayramı arifesi
  • 2 Mayıs 2022 Pazartesi: Ramazan Bayramı 1. Gün
  • 3 Mayıs 2022 Salı: Ramazan Bayramı 2. Gün
  • 4 Mayıs 2022 Çarşamba da Ramazan Bayramının 3. Günü idrak edilecek.
Editör: TE Bilisim