23 Nisan’da (bugün) yollar ücretsiz mi? 2022 Ankara, İzmir, İstanbul ulaşım bedava mı? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye'nin dört bir yanında kutlanacak. Bu özel günde otobüslerin ücretsiz olup olmayacağı da merak konusu oldu. işte ulaşımla ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

23 NİSAN’DA (BUGÜN) YOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ndan yapılan açıklamada bugün toplu taşımanının ücretsiz olduğu açıklandı. Yapılan açıklamada; "23 Nisan Cumartesi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü resmi tatil olması nedeniyle istanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olarak hizmet verecektir." denildi.

2022 ANKARA, İZMİR, İSTANBUL ULAŞIM BEDAVA MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi de resmi sosyal medya hesabından "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Ankara'da ulaşım ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ulaşımın 23 Nisan'da 1 kuruş olacağını açıkladı. Tunç Soyer "23 Nisan’da toplu ulaşım 1 Kuruş.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutlamak için buluşalım." dedi.

Editör: TE Bilisim