Şu sıralar Evlilik Hakkında Her şey dizisi ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu, eşi Selçuk Öner Eyüboğlu ile boşandı. Çift 2008 yılında evlenmişti. Peki, Selçuk Öner Eyüboğlu kimdir, ne iş yapar? Gökçe Eyüboğlu kimdir, aslen nereli? Konuyla ilgili merak edilenler.

SELÇUK ÖNER EYÜBOĞLU KİMDİR, NE İŞ YAPAR?

Selçuk Öner Eyüboğlu İnşaat Mühendisidir. Çelebi İnşaat'ın sahibidir. Selçuk Öner Eyüboğlu inşaat ve iç dekorasyonun ünlü isimlerindendir.

Oyuncu Gökçe Eyüboğlu ile 2008 yılında evlenmiş ve 2022 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştır.

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİMDİR, ASLEN NERELİ?

1 Ağustos 1983 yılında doğan oyuncunun çocukluğundan beri oyunculuğa ilgisi bulunmaktadır. Orta okulda her dönem sonu, yazdığı oyunlar sahnelenirken, okul hayatının ilerleyen bölümlerinde de tiyatro kulüplerinde yer almıştır.

Aynı zamanda Kamu Yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu, 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi'nde eğitim almaya başlamış ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışırken Murat Atıl, Sungun Babacan gibi sektörün önde gelen isimlerinden de diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır. Devam eden süreçte oyunculukla ilgili farklı yöntem ve tekniklere olan ilgisi artmış Merve Taşkan ve Deniz Erdem gibi isimlerle de bu konularda çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir. En son Küçük Prens müzikalinde hem metin ve şarkı sözü yazarı hem de oyuncu olarak yer almışken, arkadaşıyla birlikte yazdığı uzun metraj senaryosu da TRT TV filmleri projesi çerçevesinde çekilmiştir.

Editör: TE Bilisim