CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz ziyareti ile verdiği görüntüler ve sonrasında Negehan Alçı gibi isimlerle aynı otobüste fotoğraf çektirmesiyle patlak veren tartışmalar daha da şiddetlenmiş durumda.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Otobüs fotoğrafına gelen tepkilerin ardından İmamoğlu yaptığı bir açıklamada durum değerlendirmesi yaparak gelen eleştirileri umursamadığını ifade ederek “Vız gelir tırıs gider. Akıllı olun.” diyerek resti çekti.

Daha önce her fırsatta İmamoğlu’na övgüler yağdıran ünlü isimler şimdi ateş püskürür duruma geldi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan ünlü isimler peş peşe tepki gösterdi.

“FİLMİN GERİ KALANI KÖTÜ ÇIKTI”

İmamoğlu'na tepki gösterenler arasında Ece Üner de vardı. Üner, "Fragman fena değildi, filmin geri kalanı çok kötü çıktı.. Kapattık, bitti." dedi.

Ahmet Şık ise, "Her şey güzel olacaktı" lakin "Akıllı olmamız" istendi." sözleri ile İmamoğlu’na öfkesini dile getirdi.

“İMAMOĞLU ŞİMDİ NE OLACAK?”

Sanatçıların Ekrem İmamoğlu'na tepkileri şöyle:

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say: "10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için Televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur. Ve onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Ekrem İmamoğlu şimdi ne olacak?

Müzisyen Hayko Cepkin: "Kimse şu fotoğrafı görmek için o meydanları doldurmadı. Kimse sandık başında saatlerce uykusuz şu resmi görmek için beklemedi. Miting gazı ile şöyle bir 'üstten bakış' hali deseek... Ne mitingler doldurup milletin önüne çıkamayanlar gördük. Kırılan kalpler alınan ahlar ile zor onarılır"

“KONUŞTUKÇA HER ŞEY DAHA KÖTÜYE GİDİYOR...”

Şahan Gökbakar ise, İmamoğlu'nun tavrına, "Konuştukça daha da kötüye gidiyor her şey... Fazla pohpohun yol açtığı kibir ve durum körlüğü... "herkes konuşacak, konuşacağız" diyorken, "Vız gelir tiris gider, hiç umrumda degil"e evrilen bir uslup. Sanki eski bir filmi yeniden izliyor gibi... Yeni film hiç gelmeyecek mi???" paylaşımı ile tepki gösterdi.

“BEN BU OTOBÜSTEN İNERİM”

Şarkıcı Gökhan Özoğuz: "İşte demek siyaset böyle birşey! Biz senelerdir Yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimizi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben bu otobüsten inerim arkadaş!"

Tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün: "Şimdi bir şekilde oraya çağırılmış her kimse arkasından konuşmak da yakışmazdı kendisine. Onun için de müdafaa eder gibi oldu. Avukatı değilim yine benim düşüncem. Ama vız ve tırıs olmadı. Herhalde asabı bozuk… İyi geceler"

Editör: TE Bilisim