Tecrübeli oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle Mahkum haftanın beklenen dizileri arasındaki yerini koruyor. Mahkum son yeni bölüm izleyemeyen ya da diziyi internetten tekrar seyretmek isteyenler için bağlantı linki yazımızda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Mahkum 21. bölümünde Barış'ın peşine düşen Fırat, onu köşeye sıkıştırmak için büyük hamleler yapmaktadır. Dizinin heyecanını 21. bölüm full kesintisiz HD izleyerek yaşamak için Mahkum son bölüm izle tek parça full! Fox Tv Mahkum 21. bölüm full izle 12 Mayıs bilgisi yazımızda...

MAHKUM SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA! FOX TV MAHKUM 21. BÖLÜM FULL İZLE 12 MAYIS...

12 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen mahkum 21. bölüm full izleme videosuna BURADAN erişebilirsiniz.

MAHKUM SON BÖLÜM ÖZETİ!

Mahkum dizisinin son bölümünde savcılık makamına döner dönmez ilk iş olarak Barış’ın peşine düşen Fırat, onu köşeye sıkıştıracak büyük hamleler peşindedir. Zahit’ten elde ettiği bilgi sayesinde, söz verdiği gibi yeniden adliyeye sanık olarak kendi elleriyle götürür. Av-avcı hikayesinde roller değişmişken Barış tarafından hiç tahmin etmediği bir hamle ile karşılaşır.

Mahkum son yeni bölümde Barış için Fırat’ın dönüşünden daha büyük bir şok gözlerinin önündeki Savaş’tır. Bu zamana kadar işlediği tüm suçların hesabını sormak için dönmüştür. Peki Savaş gerçek midir? Yoksa zihninde yarattığı bir düşman mı? Barış bu korkunç sorunun peşinden giderken Fırat’tan son bir hamle gelir. Onu en zayıf yerinden vuracaktır.

Peki Fırat bu büyük hamlesiyle başarılı olabilecek midir?

Mahkum dizisi her hafta perşembe akşamı saat 20:00'de yeni bölümleriyle Fox Tv'de!

Editör: TE Bilisim