Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede filminin dizisi yapılıyor. Bu haberi sevinçle karşılayan izleyenler ise Ah Nerede dizisi oyuncu kadrosu ve konusu hakkında internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Gülşen Bubikoğlu'nun karakterini canlandıracak genç oyuncu tartışma konusu oldu. Peki, Ah Nerede dizisi ne zaman başlıyor? Ah Nerede dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte dizi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

AH NEREDE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

1975 yılında yapılan Ah Nerede filminin dizisinin yapıldığı öğrenildi. Ah Nerede dizisinin de benzer bir konuya sahip olacağı tahmin edilirken dizinin ne zaman başlayacağı merak edilip sıkça araştırılmaya başlandı.

Ah Nerede dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmezken, yapımın Star TV ekranlarında olacağı açıklandı.

AH NEREDE DİZİSİ KONUSU NE?

1975 yılında yayınlanan Ah Nerede dizisinde iki genç aşığın birbirleriyle olan komik ve aşk dolu çekişmesi konu edinilmişti. İşte 1975 yapımı Ah Nerede filminin konusu:

Bursalı bir toprak ağasının İstanbul'da okuyan üç oğlu, ailelerinin bildiğinin aksine bir hayat sürmektedir. Tıp fakültesinde okumakta olan en büyük oğul Ferit (Tarık Akan), hemşehrisi olan bir kızla nişanlı olmasına rağmen, yakışıklılığının da getirdiği avantajla birlikte zamparalık peşinde koşarken, Eczacılık fakültesinde okuyan ortanca oğul Murat (Halit Akçatepe) ise tam bir kumarbazdır. Ailedeki en küçük oğul, mühendislik eğitimi almaya devam eden Ömer (Cengiz Nezir) ise, dönemin siyasi olaylarının tam göbeğindedir. Ailedeki "Sınıfta kalmaktan başları dönmüş" olan çocukları, aileleri yakında mezun olacak olarak bilmektedir. Ailelerinin çocuklarının gerçek durumlarını öğrenmesi sonrası ise olaylar gelişir.

AH NEREDE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını 10. Ev’in üstleneceği Ah Nerede dizisi oyuncu kadrosunda sürpriz isimlerin yer alacağı öğrenildi. Dizinin oyuncu kadrosunda Nil Keser, Tarık Papuççuoğlu, Ayşe Kökçü ve Oktay Çubukçu başrol olmak üzere Mert Carim, Samet Kaan Kuyucu, Korhan Herduran, Melis Özçimen, Asena Keskinci, Derya Alabora, Bala Atabek, Batuhan Sert, Alper Utku Ateş, Mustafa Bademoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Berfe Sancak ve Orhan Eşkin yer alacak.

Editör: TE Bilisim