"Feride", Ayrılık Acısı" ve "Hayat Bilgisi" yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Pakize Suda, uzun zamandır sağlık sorunları nedeniyle zor zamanlar geçiriyordu. Geçtiğimiz aylarda akıl zayıflığı yaşadığı belirtilerek yeğeni Dilara Elagözlü'nün vasiliği altında yaşamaya başlayan Suda'nın Fethiye'de özel bir bakımevinde tedavi gördüğü öğrenilmişti.

Son olarak ünlü ses sanatçısı Onur Akay, bugünkü köşesinde demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda'nın son durumu hakkında bilgi vermişti. "Diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor" açıklamasıyla yürekleri parçalayan Akay, Pakize Suda'nın son halini de sevenleriyle paylaşmıştı.
Adeta bambaşka birine dönen Suda hakkında konuşan Akay, sözlerinin devamında "Pakize Suda, Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kalıyor ve orada çok iyi bakılıyor. Artık hiç kimseyi tanımayan ve hiçbir şeyi hatırlamayan Pakize Suda, orada oyun oynayan bir çocuk gibi mutlu ve diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor" demişti.

"HAYATINI KAYBETTİ" HABERLERİNE İSYAN ETTİ!

Magazin sitelerinde yer alan ölüm haberleri üzerine ünlü ismin yeğeni isyan etti. Basın açıklaması yapan Dilara Elagözlü "Teyzem yaşıyor. Bundan nemalanan birileri var ve teyzemde sevilen biri olduğu için sosyal medyada bu tür şeyler çıkınca hemen paylaşılıyor. Teyzemin Alzheimer hastalığı ileri derecede. Muğla’da özel bir Alzheimer merkezinde portakal bahçeleri içinde 3 bakısı var sıkıntısı yok. Tabi ki çocuk gibi bakılıyor. Gayet mutu gayet iyi sürekli annem Ayşe Suda ile gidiyoruz devamlı yanına" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim