Kanal D Arka Sokaklar canlı izle 629. bölüm! Arka Sokaklar dizisi canlı izle full! 27 Mayıs Cuma yayınlanan yeni bölümde Caner, ailesi ile Pınar'ı istemeye gelir. Caner'in dayısının, Rıza Baba ile bir geçmişi olduğu anlaşılır. Caner'in dayısının Rıza Baba ile olan hesaplaşma geçmişinde neler yaşandığı merak edilmektedir. Heyecan dolu gelişmelerle Arka Sokaklar yeni bölümü canlı yayında seyretmek için Kanal D Arka Sokaklar canlı izle 629. bölüm! Arka Sokaklar dizisi canlı izle full! Bağlantı bilgisi ve özetin tamamı yazımızda.

Kanal D Arka Sokaklar canlı izle 629. bölüm! Arka Sokaklar dizisi canlı izle full!

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Caner, ailesi ile Pınar'ı istemeye gelecektir. Caner'in dayısının, Rıza Baba ile mazide birtakım olaylar yaşadığı anlaşılır. Adam, geçmişte yaşananlardan dolayı Rıza Babaya bilenmiş ve Caner ile Pınar'ın sözlenmesi onun için önemli bir fırsattır.

Nuran isimli genç bir kız hapisten yeni çıkan eski sevgilisi Serdar’dan bir türlü kurtulamamaktadır. Nuran, ablası Vildan’ın çalıştığı hastaneye gidip ondan yardım ister. Hastanede yaşanan trajik hadise ekibi çaresiz bırakacaktır.

Selin Komiser, son dönemde karşılaştığı kadın cinayeti vakalarından etkilenir. Durumu fark eden Rıza Baba, Selin ve Mesut’a birkaç günlük izin verir. İkili kısa bir tatile çıkıp kafa dağıtacaktır.

Arka Sokaklar her cuma yeni bölümleriyle saat 20:00'de Kanal D ekranlarında!..

Editör: TE Bilisim