29 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da, yüzbinlerin fetih ruhuyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı fidan dikme törenine tüm vatandaşlar da katılacak. 145 bin 300 ağacın dikileceği Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne gidişlerin nasıl yapılacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nerede? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nasıl gidilir? İşte Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi yol durumu:

ATATÜRK HAVALİMANI MİLLET BAHÇESİ NEREDE?

Atatürk Havalimanı’na Marmaray ile gitmek de oldukça zaman kazandıran bir yöntemdir. Sirkeci civarındaysanız Marmaray hattının Sirkeci durağından binip Yenikapı’ya kadar giderek, buradan Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’na geçiş yapabilir, Atatürk Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.

ATATÜRK HAVALİMANI MİLLET BAHÇESİ NASIL GİDİLİR?

Kadıköy’den Atatürk Havalimanı’na Marmaray ile gitmek de oldukça zaman kazandıran bir yöntemdir. Üsküdar veya Ayrılık Çeşmesi durağından, Marmaray hattı ile Yenikapı’ya kadar giderek, buradan Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’na geçiş yapabilir, Atatürk Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.

Bu güzergah Kadıköy-Kartal Metro Hattı’na yakın oturan Anadolu Yakası sakinleri için de Atatürk Havaalanı’na ulaşmak için en mantıklı yöntemdir. Kadıköy-Kartal metro hattını kullanıp Ayrılık Çeşmesi durağında inerek Marmaray hattına geçiş yapabilir, Marmaray’dan Yenikapı’da inerek Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metrosu ile Atatürk Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.

METROBÜS, METRO, MARMARAY İLE ATATÜRK HAVALİMANI MİLLET BAHÇESİ TARİFİ

Ancak onun yerine Söğütlüçeşme-Avcılar Metrobüs Hattı’nı kullanıp Ataköy-Şirinevler durağında Yenikapı-Atatürk Havaalanı Metrosu’na geçiş yapmak daha hızlı bir seçenektir. Benzer bir şekilde Marmaray hattı ile Üsküdar veya Ayrılık Çeşmesi durağından Yenikapı’ya kadar gidilerek, buradan Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’na geçiş yapılabilir. Bu güzergah Kadıköy-Kartal Metro Hattı’na yakın oturan Anadolu Yakası sakinleri için de Atatürk Havaalanı’na ulaşmak için en mantıklı yöntemdir.

Editör: TE Bilisim