Seçime bir yıl kala 6'lı masada henüz aday bile belli değilken, AK Parti hükümetine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve memurlara yönelik nefret söylemi Meral Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun siyaseti haline geldi.

İktidara gelmeleri durumunda yapacaklarını sıralayan Kemal Kılıçdaroğlu sert söylemlerde bulundu.

KILIÇDAROĞLU: 'HELALLEŞMEYECEĞİM'

Kemal Kılıçdaroğlu, "Ha bunlarla helalleşecek miyiz, hayır. Bunlarla hesaplaşacağız" ifadesini kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun tehditkâr açıklaması, partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

AKŞENER:HESAP SORACAĞIZ

Kılıçdaroğlu'nun 'Helalleşmeyeceğim' açıklamasının hemen ardından partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kin ve nefret dolu açıklamalarda bulundu. Akşener, "Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, "Şimdiden tüm ilgilileri uyarıyorum. Herkes ayağını denk alsın. Bunun şakası yok. O sandık, elbet milletimizin önüne gelecek. Biz de milletimizden yetkiyi alınca, göz göre göre bu ihanete paydaş olanlardan, milletimiz adına hesap soracağız. Yargıyla soracağız, Danıştay’la soracağız, Sayıştay’la soracağız! Ve ne olursa olsun; bu işin peşini bırakmayacağız." ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilisim