AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca başlatılan Mahalle Mahalle 2023'e programı kapsamında; Sur, Dicle, Hazro ve Eğil ilçelerinde bulunan her ilçenin 21 ayrı mahallesinde, toplamda 84 ayrı noktada eş zamanlı olarak halk buluşmaları gerçekleştirildi.

Merkezdeki Sur ilçesine bağlı Büyükadı ve Bozpınar mahallelerinde yapılan buluşmalarda ise bu köylerde yaşayan yaklaşık 200 HDP'li vatandaş, AK Parti'nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti’ye geçme kararı aldı. Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, partiye katılan vatandaşların rozetlerini taktı.

"BİZİM DERDİMİZ DİYARBAKIRIMIZIN GELECEĞİNİ İNŞA ETMEKTİR"

Sur’daki katılım programında partiye katılan vatandaşların rozetlerini takan Aydın, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ardımızda hem Türkiye hem de Diyarbakırımız için güzel ve hayırlı hizmetler bırakmaya çalışıyoruz. Bizim derdimiz Diyarbakırımızın geleceğini inşa etmektir. Bunu tek başımıza değil hep birlikte güç birliğiyle başaracağız. İşte bu noktada yürekli bir davranış ortaya koyarak AK Partimize katılan vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Hizmet ancak AK Parti'nin işidir. AK Partimiz halkın her kesimine ve ilçenin her karışına dokunan hizmetleriyle fark yaratmakta, ilçe tarihinde ilk kez böyle hizmetleri gören halk da büyük bir teveccüh göstermektedir” ifadelerini kullandı.

"HDP'NİN BU MEMLEKETİN HAYRINA SÖYLEYEBİLECEĞİ TEK BİR SÖZÜ YOKTUR"

Aydın, "Bugün arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle aynı çatı altında kucaklaşıyoruz. Bundan sonrası için de beraber, omuz omuza sahada hem Diyarbakır’ımızın güzelleşmesi, kalkınması, gelişmesi hem de ülkemizin refahı, huzuru ve mutluluğu için kaldığımız yerden mücadele etmeye devam edeceğiz. Hepiniz aramıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. HDP’nin bu memleketin hâyrına söyleyebileceği tek bir sözü yoktur. Onlar yıkmakla, bozmakla uğraşırken; biz AK Partililer ise inşa etmekle, imar etmekle ve ihya etmekle uğraşıyoruz. Onlar arkasına gizlendikleri terör örgütü üzerinden öldürmek için, biz ise yaşatmak için mücadele ediyoruz. Diyarbakırımızdaki huzur ortamına tüm şehir olarak gözümüz gibi sahip çıkmalı ve bu huzuru başta HDP ve uzantısı terör örgütü olmak üzere tüm kötülüklerden korumalıyız” dedi.

Programa AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman ve Sur İlçe Başkanı Davut Yıldız katıldı.

Editör: TE Bilisim