The Boys 4. sezon çekim tarihi belli oldu. Bu nedenle konu hakkında araştırmalar hızlandı. Peki, The Boys 4. sezon ne zaman, hangi gün? The Boys yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte dizi ile ilgili merak edilenler...

THE BOYS 4. SEZON NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

The Boys'un 3. sezon finalinden önce Collider'a konuşan Karl Urban, 4. sezona ait yeni bilgiler sundu ve hayranların takımı beklenenden daha erken şekilde bir arada görebileceklerini söyledi. Urban, 4. sezon çekimlerine ağustos sonunda başlamayı planladıklarını, yani izleyicilerin muhtemelen gelecek yıl Prime Video'ya yeni bölümlerin gelmesini bekleyebileceğini açıkladı.

"Evet, muhtemelen 4. sezon çekimlerine 22 Ağustos'ta başlıyoruz. Bu yüzden geri dönüyorum, Butcher'ı geri almak için sabırsızlanıyorum. Oynaması eğlenceli bir çete, sıkı çalışıyoruz ve sıkı oynuyoruz ve bu sezonun sonunda karakterleri bıraktığımız yerden nereye götürdüklerini görmek için sabırsızlanıyorum."

Hatırlanacağı üzere Amazon, 3. sezonun çıkışından sadece bir hafta sonra The Boys'a 4. sezonuna resmi onay vermişti. Şu an nasıl bir finalle sona ereceği bilinmeyen 3. sezon sonrası elbette yeni sezonda neler olabileceği hakkında pek bir şey bilinmiyor. Yine de, orijinal oyuncu kadrosunun tamamı olmasa da çoğunluğun geri döneceği düşünülüyor.

THE BOYS OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso ve Chace Crawford gibi isimler yer alıyor.

  • Karl Urban – Billy Butcher
  • Jack Quaid – Hughie Campbell
  • Antony Starr – Homelander
  • Erin Moriarty – Annie January
  • Dominique McElligott – Queen Maeve
  • Jessie T. Usher – A-Train
Editör: TE Bilisim