Ekranların yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21 Temmuz Perşembe akşamı Show Tv'de izleyici karşısına çıkıyor. Ekran başındaki izleyiciler Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu ve oyuncuları ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. BKM imzalı dizinin senaryosunu Gani Müjde kaleme alırken yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi nerede çekiliyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler? İşte yeni yayınlanan dizi ile ilgili merak edilenler haberimizde.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Başrollerini Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Ankara'da çekiliyor. Dizinin çekimleri Ankara'nın Çankaya, Keçiören ve Sincan gibi ilçelerinde gerçekleştiriliyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI KİMLER?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda; Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim