Televizyon ekranlarında yeni bir yemek programı yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşması planlanan yemek programı Şef Kapımda, şimdiden adından söz ettirmeye başladı. Birçok kişi programa nasıl katılacağının yollarını ararken, Şef Kapımda 2022 başvuru nasıl yapılır? İşte Şef Kapımda yarışması başvuru ekranı!

ŞEF KAPIMDA 2022 BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kendine özel tarihleri sergileyeceği ilk televizyon programı olan Şef Kapımda ile izleyiciyle buluşacak olan Tahsin Küçük, şimdiden büyük merak uyandırdı. Eğlenceli kişiliğiyle tanınan Küçük, yeni yemek programıyla gündeme hızlı bir giriş yaptı. Birçok kişi, Şef Kapımda programına katılmak için başvuru şartlarını araştırmaya başladı.

Yemek yapmayı seven ve elinin lezzetine güvenen adaylar, Show TV’nin resmi internet adresi olan showtv.com.tr adresi üzerinden programa başvuruda bulunabilir.

Şef Kapımda programına katılmak için ayrıca Whatsapp Başvuru Numarası üzerinden de başvuruda bulunma imkanı vardır. Bunun için, 0541 659 89 90 numarası ile iletişime geçmek gerekmektedir.

Programın ne zaman başlayacağı kesin olarak açıklanmasa da yakın bir zamanda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

ŞEF KAPIMDA YARIŞMASI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim