38 yaşındaki dünyaca ünlü aktör Andrew Garfield oldukça harika bir yıl geçiriyor. Aralık ayında vizyona giren Spider-Man: No Way Home filmi ile başarılı bir performans sergileyen Garfield, Marvel hayranları tarafından da oldukça beğenildi. Under the Banner of Heaven dizisi ve tick, tick... BOOM filmi ile oyunculuğunu bir üst seviyeye çıkartan Garfield yeni bir projeye hazırlanıyor.

RİCHARD BRANSON KİMDİR?

Gerçek adı Sir Richard Charles Nicholas Branson ‘dır İngiliz yatırımcı, iş adamı, yazar ve ticari astronot. 1970'lerde, bugün çeşitli alanlarda faaliyet gösteren 400'den fazla şirketi kontrol eden Virgin Group'u kurdu.

Dizide Virgin Group’un havacılık şirketinin yükselişi konu alınacak

Dizi, araştırmacı gazeteci Martyn Gregory'nin 1994 yılında yayınlanan ve adını British Airways'in Virgin'in işini rayından çıkarmaya çalışan skandaldan alan Dirty Tricks adlı kitabına dayanacak. Branson, BA'ya dava açtı ve tazminat olarak 3,51 milyon sterlin aldı.

VİRGİN GROUP NE İŞ YAPAR?

Virgin Group Bankacılık, Kitapçılık, Ticari havacılık, Ticari uzay uçuşu, Elektronik, Film, Sağlık hizmeti, İnternet, Kuyumculuk, Müzik, Radyoculuk, Demiryolu taşımacılığı, Perakende ve yolculuk alanlarında çalışan bir şirkettir. Virgin isminin seçilmesi ticarete yeni atılmalarından ve piyasadaki masumiyetlerinden dolayıdır.

Editör: TE Bilisim